25 ideja za kuhinje – bijela i drvo

Želite li dobiti izgled “čistoće bez napora” u svojoj kuhinji? Prirodni materijali i jednostavne boje su dobro mjesto za početak, a oni imaju dodatnu korist jer se lako prilagođavaju promjeni ukusa. U ovom članku prikazujemo vam 25 kuhinja u kombinaciji bijele boje i drveta, kako bi potaknuli vaš sljedeći veliki redizajn.

Prilično je zabavno vidjeti kako dizajneri koriste ove inače obične kombinacije kako bi stvorili široku paletu prepoznatljivih i primamljivih kuhinjskih stilova. Zastupljene su i svijetle i tamne palete, u rasponu od organskih do ultra modernih, pa možete lako pronaći nešto što vam se sviđa!

Aaron Huber on Unsplash

Minimalizam uvijek odlično funkcionira u kuhinji, pod uvjetom da ima dovoljno mjesta za pohranu, kojeg ova definitivno ima. Ono što izdvaja ovu kuhinju je lijepa rasvjeta te crni elementi.
Ova bijela kuhinja koristi tradicionalnije elemente kako bi se dao malo drugačiji dojam istoj. Ručke od ormarića u crnoj boji i toj formi te izgled štednjaka su definitivno ono što izdvaja ovu kuhinju.
Monotoniju bijele kuhinje možete razbiti tako što ćete postaviti zidne pločice u tamnijoj boji.

Korištenje spuštenog stropa u prostoriji bez prozora ponekad može stvoriti pretaman prostor, ali uporaba laganih materijala, uz blagi sjaj, pomaže kako bi se povećala rasvjeta iz drugih izvora.

Max Vakhtbovych on Pexels

Šarene pločice su sjajan način za stvaranje privlačnosti klasičnog luksuza. Svjetliji elementi ističu se nasuprot šarenih pločica u ovoj kuhinji.

Max Vakhtbovych on PexelsMax Vakhtbovych on Pexels

Bijela boja i rustikalno drvo zajedno stvaraju prostor koji izgleda moderno, ali ima i određen klasičan izgled. Naizgled obični izgled bijele kuhinje također možete uljepšati s modernim ručkama na kuhinjskim ormarićima u crnoj boji.

Pavel Danilyuk on Pexels

Max Vakhtbovych on PexelsMax Vakhtbovych on Pexels

Ova kuhinja je definirana svojim sjajnim bijelim površinama, koje pomažu pri odvajanju od ostatka stambenog prostora. Kako bi se malo dao drugačiji dojam kuhinji, uvršteno je i drvo.

Max Vakhtbovych on PexelsMax Vakhtbovych on Pexels

Rasvjeta je naročito važna pri uređenje kuhinje. Dobra rasvjeta može čak i najdosadniju kuhinju učiniti da izgleda prelijepo i nesvakodnevno.

Max Vakhtbovych on Pexels

Još jedan primjer gdje vidimo kako se bijela kuhinja lijepo uklapa na tamne zidove.

Max Vakhtbovych on Pexels

Svježa i kreativna. Ova kuhinja suprotstavlja svijetle i tamne materijale za snažan vizualni efekt. Tamni zidovi se odlično uklapaju u cjelokupni prostor. Ono što također izdvaja ovu kuhinju su stakleni ormarići u kojima je postavljeno indirektno svjetlo.

 Max Vakhtbovych on PexelsMax Vakhtbovych on Pexels

Ono što izdvaja ovu kuhinju su geometrijske pločice te stakleni kuhinjski ormarići u kojima se nalazi šareno posuđe. Također, moramo priznati da se drveni dio otoka odlično uklapa u cjelokupni enterijer. Ovaj prostor možete dodatno uljepšati tako što ćete dodati fotografije u jarkim bojama te  nekoliko biljaka.

Roam In Color on Unsplash

Ova bijela kuhinja s drvenim elementima je specifična po tome što su dodani i crni elementi te viseća rasvjeta s crnim elementima.

Ionut Vlad on Unsplash

Kako vam se čini bijela kuhinja u kombinaciji s drvetom? Jeste li tip koji voli svjetle boje ili biste si ipak kuhinju uredili u nekoj tamnijoj boji? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima!

Ps. OVDJE možete pogledati nekoliko primjera o uređenju malih kuhinja.

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com