30 ideja za male i funkcionalne kupaonice

Bilo da razmišljate kako urediti svoju malu kupaonicu ili krećete s dizajnom interijera kupaonice od nule, fotografije iz današnjeg članka će vam pružiti brze savjete o tome kako to učiniti!

Vjerojatno se pitate kako se u malom prostoru može napraviti funkcionalna kupaonica, bez kompromisa u estetici.

30 fotografija koje vam donosimo u galeriji u nastavku jamstvo su da je to moguće, kombinirajući praktičnost i vizualni sklad, a nakon svega – nije ni tako teško. Inspiracije za dizajn interijera male kupaonice iz ovog članka mogu biti prvi korak u započinjanju vašeg ​​nadolazećeg projekta preuređenja kupaonice.

📸 Francesca Tosolini on Unsplash

📸 99 films on Unsplash

Pri uređenju kupaonice trebali biste misliti na svaki element, kako on komunicira s raspoloživim prostorom te zauzima li ijedan od njih veću površinu no što je potrebno. Postoji nekoliko rješenja kojima možete vizualno povećati svoju kupaonicu.

📸 Jon’Nathon Stebbe on Unsplash

📸 Chastity Cortijo on Unsplash

📸 Fred Kleber on Unsplash

Uklanjanje nereda i organizaciju raznoraznih sitnica možete postići odabirom praktičnog ormarića ispod umivaonika. Kupnja male kade također je odlično rješenje, pogotovo danas kad postoji toliko chic modela. Velike podne pločice, kao i svjetle boje zidova daju osjećaj većeg prostora, dok tamne nijanse zatvaraju prostor i čine ga manjim.

Uz ove jednostavne ideje na umu, pozivamo vas da prođete kroz nevjerojatnu kolekciju fotografija u našoj galeriji i na kraju s nama podijelite svoje savjete i trikove za izradu savršene male kupaonice!

📸 Curology on Unsplash

📸 Chastity Cortijo on Unsplash

📸 99 films on Unsplash

📸 Filios Sazeides on Unsplash

📸 Amira Aboalnaga on Unsplash

Zlatni elementi u kombinaciji s indirektnom rasvjetom te mramornim bijelim pločicama daje svakoj maloj kupaoni luksuzni i lijepi izgled te potpunu drugu dimenziju svakom prostoru.

📸 Rumman Amin on Unsplash

📸 Nathan Van Egmond on Unsplash 

📸 Steven Ungermann on Unsplash

📸 Zac Gudakov on Unsplash

📸 Backbone Visuals on Unsplash

📸 Steven Ungermann on Unsplash

📸 Sanibell BV on Unsplash

📸 Sanibell BV on Unsplash

📸 Sanibell BV on Unsplash

📸 Phil Hearing on Unsplash

Jednoliki izgled bijele male kupaonice uvijek možete razbiti podnim pločicama u različitoj boji te šarama. Također uvijek je dobro dodati malo zelenila u svakoj prostoriji, pa tako u u kupaoni.

📸 R Architecture on Unsplash

📸 Raquel Navalon Alvarez on Unsplash

📸 Ryan Christodoulou on Unsplash

📸 Steven Ungermann on Unsplash

📸 Grace Kelly on Unsplash

Tapete različitih šara te boja na makar jednom zidu, dat će vašoj maloj kupaonici potpuno drugačiji izgled te podići će cijelokupni prostor.

📸 Arno Smit on Unsplash

📸 Jean-Philippe Delberghe on Unsplash

Dobro rasvjeta je uvijek potrebna svakom prostoru. S dobrim osvjetljenjem možete dati potpuno drugačiji izgled svakom prostoru. Indirektna svjetla su uvijek bolji izbor od klasične rasvjete.

📸 Sven Brandsma on Unsplash

Jedan od primjera gdje možete uvrstiti i tamne pločice koje morate dobro iskombinirati sa svijetlim elementima kako bi se vizualno postigla veća kupaonica.

📸 Cameron Smith on Unsplash 

📸 Jana Heinemann on Unsplash

Kako vam se sviđaju ove kupaonice? Ima li neka koja vam se posebno dopala? Pišite nam u komentarima!

 

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com