Adventski aranžmani

Ovaj vikend, odnosno ova nedjelja, 28.11.2021. pali se prva svijeća na adventskom vijencu. Ako su vam dosadili klasični adventski vijenci, zavirite u naših nekoliko prijedloga i izradite ih sami uz pomoć prirodnih materijala i svijeća!

Kako se bliži Božić, svi traže zaista kreativne ideje za ukrašavanje Božićne večeri. Ove godine iznenadite svoje prijatelje i obitelj i stvorite elegantan Božićni ukras s tradicionalnom toplinom tako što ćete napraviti adventski vijenac sa svijećama koji će tako uljepšati vaš dom na Božić.

Također možete dobiti inspiraciju da ukrasite svoj dom drugim kreativnim božićnim ukrasima koristeći naš prijašnji članak o Božićnim dekoracijama.

Budući da je Advent vrijeme za pobuđivanje naše vjere, vijenac je dobra Božićna tradicija koja nam pomaže da ne izgubimo pravo značenje Božića. Prikupili smo neke inspirativne i prilično kreativne Božićne ideje za adventski vijenac koje će vam pomoći da ukrasite svoj dom na kreativan način!

Zlatne svijeće se odlično uklapaju u kombinaciji sa zelenilom. Cijeli dojam ovog vijenca možete podići tako što ćete dodati malo jarke boje kao na primjer ovu ljubičastu u obliku kuglice i cvjetića.

Bijele svijeće u kombinaciji s drvom i crvenim elementima je jedan krasan pojam adventskog vijenca. Izgled ovog adventskog vijenca možete upotpuniti tako što ćete dodati i viseće češere.

Možete napraviti malo drugačiju dekoraciju adventskog vijenca tako što ćete svoju dekoraciju postaviti na stalak za kolače, pritom ga ukrasiti raznim dekoracijama.

Crvena i bijela boja u kombinaciji sa zelenilom daju potpuni dojam božićne atmosfere.

Svoj adventski vijenac možete dodatno dekorirati tako što ćete dodati razne ukrase poput kuglica ili ovih sobova.

Ovaj stil adventskog vijenca daje potpuni dojam zimskih hladnih dana… Predivno!

Ljubičasta boja svijeća možda nije tako čest odabir međutim to je dio njemačke tradicije adventskog vijenca.

Prepustite se svojoj mašti i dekorirajte vijenac različitim prirodnim ukrasima poput voća, začina, orašastih plodova…

Uvijek je lijepo dodati malo zelenila adventskim dekoracijama. Ovo je jedan primjer za jednostavan, a ipak jako lijep adventski vijenac.

Narančasto – zelena kombinacija je također izvrstan izbor za ovo doba godine te za adventski vijenac. Ove dodaci kao što su sušeni limuni, cimet te mali češeri su tako sitni detalji koji podižu cijelu dekoraciju.

Plave svijeće nisu tipičan izbor za adventske dekoracije ali moramo priznati da se odlično uklapaju u ovoj Božićnoj atmosferi!

Još jedan neobičan primjer adventskog vijenca. Za sve ljubitelje industrijskog stila, ova vrsta vijenca je odličan odabir!

Drveni svijećnjaci u kombinaciji s malim ukrasima odlična su ideja za adventski vijenac.

Ako nemate velik budžet za adventske dekoracije, ove svijeće u šalicama su tako jednostavan, jeftin a sladak primjer adventskog vijenca. Također, možete dodati i dekorirane slatkiše za još veću slatkoću ove adventske dekoracije.

Kako vam se sviđaju ove ideje o adventskim aranžmanima? Jeste li vi već pripremili svoj? Ps. Pogledajte i naš članak o Božićnim dekoracijama!

Izvor: https://www.familyholiday.net/

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com