Bijeg u kućicu na drvetu

Ništa ne može biti relaksirajuće nego izolirana, nadrealna kuća na stablu, koja se uz to nalazi uz plažu. Privatna kuća za odmor nalazi se na poluotoku Bouddi, sjeverno od Sydneya, a zove se Pretty House, jer sjedi smještena iznad Pretty plaže.

Tri hektara obuhvaća tri sobe koji okružuju glavni dom. Sobe se iznajmljuju gostima koji uživaju u jelima kućnog kuhara, pogledu kroz krošnje na pjenušave vode Brisbanea, privatnoj terasi za sunčanje, vinskom podrumu, grijanom bazenu te fantastičnoj 12 metarskom jahti.

Bazen se nalazi ispod terase od tikovine koja ima otvore za debla tako da ona prolaze kroz terasu. Moderan i funkcionalan arhitektonski pristup omogućuje boravak u zanimljivom prirodnom okolišu.

Interijeri su moderni i zasićeni toplim, zemljanim tonovima boja. Sve izgleda kao da je stari svjetski putnik jednom posjetio kuću 1930. godine i iza sebe ostavio sve svoje stvari – kofere, ručno izrađene stolove i finu belgijsku posteljinu. Pretty House je mjesto opuštanja – tu možete biti daleko od kaosa i živjeti među drvećem.