Bohemian Chic spavaće sobe

Bohemian Chic spavaće sobe

U modernoj uporabi termin Boemski primjenjuje se za osobe koje žive nekonvencionalno, najčešće umjetničkim životom. Među najpoznatijima su pristaše “Bloomsbury grupe” koja se okupila oko sestara Stephen, Vanesse Bell i Virginije Woolf na početku 20. stoljeća.

Boemski stil odrazio se i na dizajn interijera. Bohemian Chic u dizajnu interijera pun je živih boja i vintage namještaja. Bohemian Chic dizajn savršen je za one koji vole kreativno razmišljati izvan okvira. Ovaj stil dizajna vas ne ograničava pravilima, no ipak ga je teško uspješno izraditi jer sve mora izgledati kao da je kreirano potpuno bez truda i neplanirano. Postoje neki detalji koje morate imati, poput tkanina i uzoraka prikupljenih iz cijelog svijeta, knjige, umjetnička djela (pogotovo stara) , kao i određeni neuredni štih. Imate li prazan prostor ispunite ga slikama, tkaninama, jastucima i figuricama – boemski interijeri puni su raznih detalja.

Pravi boemski stil postiže se kad soba izgleda kao da ste upravo prikupili sve zanimljive stvari koje ste donijeli sa svojih putovanja, kombinirali ih sa svim dobrim knjigama koje ste ikad pročitali, a zatim pomiješali sve zajedno s nekoliko starih obiteljskih portreta u pozlaćenim okvirima i dodali poneki neprilagođeni komad drvenog namještaja. Ništa ne smije pasati jedno s drugim. Svjetiljke ne moraju nužno i raditi. Dodajte neke vintage komade. A najbolji dio – ne morate pospremati ​​krevet, jer neuredno je IN!

Ako ne želite slijediti pravila dizajna, inspirirajte se ovom nevjerojatnom zbirkom boemskog dizajna koju smo skupili za vas. Nemojte zaboraviti obavijestiti nas koji je vaš favorit!