Dragulj South Enda

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-004

Čim zakoračite u Julijin stan od 72 četvorna metra u Bostonu, odmah se osjećate kao kod kuće. Mjesto je zapanjujuće i primamljivo, puno živih boja i lijepih detalja u udobnim, pristupačnim prostorima. Čini se potpuno prirodno potonuti u kauču, ugrabiti knjigu s police i uživati u čaši vina s domaćicom.

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-007

Julijina ljubav prema umjetnosti i plesu očito je svuda kud se okrenete. Stan je namjestila sa stvarima koje za nju imaju duboko značenje, uključujući otisak svojih omiljenih živućih umjetnika, FAILE-a, urađeno u suradnji s New York City baletnom skupinom, kao i fotografiju omiljenog mjesta u Italiji svojeg teksaškog kolege Graya Malina. Prostor je kreirala na funkcionalan način za nju i njezinu cimericu na dnevnoj osnovi, koji također omogućuje ugošćavanje njihove velike grupe prijatelja.

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-012

No, možda je najimpresivnije koliko ima Julijinog utjecaja u cijelom domu. Očit je njezin ponos u prostoru, njezino vlastito mjesto daleko od rodnog kraja. Od njenih stalnih malih nadogradnji, uključujući ugradbeni ormar, preuređenje kupaonice, oslikana ulazna vrata i kamin u jakoj crvenoj nijansi, do sveprisutnog cvijeća, jasno je koliko joj je važno imati stan koji je pravi odraz nje same.

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-011

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-016

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-003

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-008

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-009

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-015

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-017

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-018

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-019

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-020

dragulj-south-enda_uredjenje-doma-021