Eklektičan i moderan stan u Milanu

Metropolitansko potkrovlje dizajnera Silvija Stefanija, namješteno novim linijama namještaja Minà i Natural Skin tvrtke Minacciolo, otkriva ekspresivni potencijal, kao i ideju iza prostora. Crni metal i kuhano drvo spojeni su zajedno kako bi stvorili scensko okruženje. Prostori su otvoreni i dinamični – zahvaljujući fleksibilnosti tlocrta.

Atmosfera postaje dinamična i estetska poput prošlosti, s neviđenim tragovima rafiniranih i odlučnih linija. Skladan spoj namještaja Minà i Natural Skin različitih je linija, kako u materijalima koje koriste, tako i izgledom. Natural Skin karakteriziraju mršave, geometrijske i minimalne linije, dok Minà pokazuje više nagovještaja tradicije.

eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-001 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-002 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-003 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-004 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-005

Dva različita stila mogu koegzistirati u savršenoj harmoniji. Minà je novi koncept multi-funkcionalnih otoka, gdje se tradicija spaja s najnovijom tehnologijom, rafiniranim detaljima i visokom kvalitetom izrade.

Linija Natural Skin, koja nudi toplo prirodno drvo i crni metal, dizajnirana je za stvaranje savršene sinteze prirodne i moderne tehnologije. Konzistentnost drva – ne lakirano, već tretirano određenim postupkom – i glatkoća metala spajaju se zajedno kako bi stvorili savršenu ravnotežu.

eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-006 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-007 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-008 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-009 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-010 eklektican-moderan-stan-u-milanu_uredjenje-doma-011