Elegantan, moderan dom s tamno crvenim detaljima

Tamno crvena je jaka i emotivna boja, sposobna odražavati širok spektar raspoloženja i namjera. I premda je vrlo izražajna, relativno je jednostavna za korištenje unutar doma: tamni interijeri pružaju odlično mjesto za jaku crvenu s malo prostora za pogreške kod eksperimentiranja. Ovaj članak predstavlja dom s crvenom tematikom, fantastično industrijski opremljen.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-001

Predstavljamo elegantan, moderan stan sa snažnom industrijskom temom, dizajniran za mladi par s kreativnim, modernim ukusom. Otvoreni raspored dnevnog boravka podsjeća na skladište, što je pojačano eklektičnim izborom namještaja i detalja iz različitih epoha i stilova. Korišteni su jaki crvenim detalji, kako bi se još jače skrenula pozornost na ukupnu industrijsku temu.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-002

Neki od prepoznatljivih predmeta koje ovdje vidimo uključuju tipografske ispise na lijevoj strani, vintage Adnet ogledalo s desne strane i suvremeni i vrlo industrijski Dear Ingo luster Rona Gilada.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-003

Izložena cigla i drveni podovi imaju važnu ulogu u uspostavljanju tople dobrodošlice u glavnim društvenim područjima s obzirom na hladne tonove betona koji se koriste u ostatku stana.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-004

Efikasan ured zauzima kompaktno mjesto u kutu, s modernim Chair One stolcem Konstantina Grcica. Geometrijske viseće svjetiljke osvjetljavaju toplim drvom obloženu nišu.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-005

Od zanimljivih prekidača za svjetlo možete po zidu pratiti crvene žice kroz ostale fotografije, sve do stropa.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-006

Uz pomoć bijelog sklopivog zaslona, vlasnici mogu odvojiti dnevnu sobu i blagovaonicu za formalnije ili intimnije blagovanje.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-007

Industrijski stol za jelo je središnji dio prostorije, a podsjeća na legendarne radne stolove koje je dizajnirao francuski strojar P. Hure od kasnih 1800-ih do 1940-ih.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-008

Lagani metalni stolci obojeni bijelo i crveno balansiraju s težinom stola i dodaju dašak razigranosti. U kuhinji se nalazi zanimljiva pozadina s novinskim isječcima na lijevoj strani fotografije – to može biti zabavan “uradi sam” projekt od starih novina i akrilne ploče.

elegantan-moderan-dom-s-tamno-crvenim-detaljima_uredjenje-doma-009

Viseće svjetiljke Bentu dizajna od bambusa i betona savršeno povezuju betonski stol i drvom obložene ormariće.