Elegantan, moderan dom s tamno crvenim detaljima

Tamno crvena je jaka i emotivna boja, sposobna odražavati širok spektar raspoloženja i namjera. I premda je vrlo izražajna, relativno je jednostavna za korištenje unutar doma: tamni interijeri pružaju odlično mjesto za jaku crvenu s malo prostora za pogreške kod eksperimentiranja. Ovaj članak predstavlja elegantan dom s tamno crvenom tematikom, fantastično industrijski opremljen.

Predstavljamo elegantan, moderan stan sa snažnom industrijskom temom, dizajniran za mladi par s kreativnim, modernim ukusom. Otvoreni raspored dnevnog boravka podsjeća na skladište, što je pojačano eklektičnim izborom namještaja i detalja iz različitih epoha i stilova. Korišteni su jaki crveni detalji, kako bi se još jače skrenula pozornost na ukupnu industrijsku temu.

Neki od prepoznatljivih predmeta koje ovdje vidimo uključuju tipografske ispise na lijevoj strani, vintage Adnet ogledalo s desne strane i suvremeni i vrlo industrijski Dear Ingo luster Rona Gilada.

Izložena cigla i drveni podovi imaju važnu ulogu u uspostavljanju tople dobrodošlice u glavnim društvenim područjima s obzirom na hladne tonove betona koji se koriste u ostatku stana.

Efikasan ured zauzima kompaktno mjesto u kutu, s modernim Chair One stolcem Konstantina Grcica. Geometrijske viseće svjetiljke osvjetljavaju toplim drvom obloženu nišu.

Od zanimljivih prekidača za svjetlo možete po zidu pratiti crvene žice kroz ostale fotografije, sve do stropa.

Uz pomoć bijelog sklopivog zaslona, vlasnici mogu odvojiti dnevnu sobu i blagovaonicu za formalnije ili intimnije blagovanje.

Industrijski stol za jelo je središnji dio prostorije, a podsjeća na legendarne radne stolove koje je dizajnirao francuski strojar P. Hure od kasnih 1800-ih do 1940-ih.

Lagani metalni stolci obojeni bijelo i tamno crveno balansiraju s težinom stola i dodaju dašak razigranosti. U kuhinji se nalazi zanimljiva pozadina s novinskim isječcima na lijevoj strani fotografije – to može biti zabavan “uradi sam” projekt od starih novina i akrilne ploče.

Viseće svjetiljke Bentu dizajna od bambusa i betona savršeno povezuju betonski stol i drvom obložene ormariće.

Ps. OVDJE možete pogledati kako uklopiti različite boje u svome domu.

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com