Graine & Ficelle – spavanje s doručkom na Azurnoj obali

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-01

Ovaj obiteljski pansion nalazi se u prekrasnom francuskom selu, oko 7 km izvan grada Nice, između planina i Sredozemnog mora. Vlasnica Isabella Salusti sama je dizajnirala interijer, a osim smještaja u prekrasnom ambijentu gostima nudi i kulinarske lekcije koristeći lokalno, organski uzgojeno meso, sireve i proizvode.

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-02

Prije deset godina Isabella je bila u potrazi za seoskim imanjem. Kuća koju je pronašla nije bila u dobrom stanju, no s puno ljubavi ga je obnovila u mjesto mirne harmonije.

Kuhinja je nevjerojatna – prozori kao u stakleniku stvaraju osjećaj da su gosti vani, u vrtu. Blagovaonica, u kojoj se nalazi vrlo dug seoski stol, omogućuje zajedničko blagovanje nakon pripreme jednostavnih, ali božansko ukusnih jela. Bijelo posuđe posloženo je na modernom švedskom stolu, dok jednostavan bijeli ormarić čuva stakleno posuđe.

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-03

Gostinjske sobe su rustikalne, ali dizajnirane s modernom funkcionalnošću. Paleta obiluje nijansama drva, čelika, betona premazanog voskom i prirodnih materijala. Kupaonice uključuju kadu od pocinčanog čelika, zidove prekrivene grubo isklesanim drvom i prozore koji pružaju pogled na bujno zelenilo.

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-04

Na trijemu goste očekuju jednostavni bistro stolovi, dopuštajući prirodi da ostane u središtu pozornosti.
Ako ste u potrazi za istinskim uživanjem ​​u francuskom selu, ovaj pansion je savršen odgovor na potragu za autentičnošću, udobnošću i gastronomskim užicima.

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-05

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-06

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-07

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-08

graine-ficelle-spavanje-s-doruckom-na-azurnoj-obali-09

Fotografije su vlasništvo Graine & Ficelle.