Hrvatski IKEA katalog za 2015. godinu!

IKEA_katalog_2015_uredjenje-doma-001

Godišnji izlazak IKEA kataloga je “događaj” za svakoga tko voli dizajn interijera, velikim dijelom zahvaljujući super-pametnim IKEA stilistima koji dokazuju da je kod uređenja doma sve moguće, bez obzira na Vaš proračun ili kvadraturu.

Promjena u ovogodišnjem IKEA katalogu je fokus na spavaće sobe i kupaonice. Zapravo ove dvije prostorije u katalogu su obrađene prije dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje. Zašto spavaća soba i kupaonica? Zato što IKEA vjeruje kako su to mjesta na kojima počinje i završava naš dan. “Svatko ide na spavanje i budi se, no sve između ta dva trena u danu je vrlo osobno. Svi imamo individualne potrebe kada je u pitanju naša jutarnja i večernja rutina”, kaže Patty Lobell, voditelj prodaje u IKEA-i.

Prelistajte IKEA katalog za 2015. godinu online, a možete ga skinuti i na svoj pametni telefon te tako koristiti mnoge napredne mogućnosti.

Neka sve oživi u tvome domu

Zahvaljujući aplikaciji s IKEA katalogom, sva će inspiracija i novi proizvodi izaći iz kataloga i doslovno se useliti u tvoj dom. Funkcija proširene stvarnosti omogućuje da za više od 400 proizvoda iz IKEA kataloga vidiš kako će se uklopiti u tvoj život. Stoga samo preuzmi aplikaciju na svoj uređaj, njome skeniraj stranice kataloga i neka započne čarolija uređenja doma.

Ovo je dio onoga što te očekuje:
• proširena stvarnost, smjesti namještaj u svoju sobu
• inspirativni filmovi s uputama
• ažurirani podaci o novim proizvodima tijekom cijele godine
• galerije s dodatnim slikama
• priče o našim proizvodima i dizajnerima
• 3D i interaktivni pogledi

Preuzmi besplatnu aplikaciju s IKEA katalogom na svoj pametni telefon ili tablet, skeniraj stranice kataloga i pronađi inspiraciju!

Dostupno na App Store Dostupno na Google play