Ideje za spavaće sobe

Ideje za spavaće sobe

Postoji mnoštvo stilova koje možete slijediti kada je u pitanju dizajn spavaće sobe. Mnogi ljudi vole tradicionalni ili romantični stil s kićenim namještajem i uresima. Ali kako se približiti jednostavnom, modernom spavaćem prostoru bez bezličnog konačnog rezultata? Ovaj pregled modernih spavaćih soba pokazuje kako se to radi.

Razmislite o korištenju drva grube strukture ako želite jednostavan izgled, jer će tonovi drva dodati toplinu i miran prirodni uzorak bez vrištanja za pažnjom.

Koristite namještaj različite završne obrade te zanimljive prekrivače s grafičkim uzorkom. Iako dizajn često počiva na minimalističkoj strani, ne bojte se koristi raznim sitnim predmetima, kao recimo suvenirima, kako bi udahnuli život kroz spavaću sobu. To također vrijedi i za knjiga koje ponosno izložite na policama.

Na nekim slikama možete vidjeti kako se upotrebom zidnih oplata velikim sobama daje vizualni interes koji smanjuje osjećaj praznine.

Zanimljiv dizajn tepiha još je jedan nevjerojatan način predstavljanja uzoraka i teksture u inače običnoj sobi.Velika je prednost kod korištenja tepiha kao svoje dizajnerske izjave u tome što se kasnije lako može promijeniti, ukoliko poželite promjenu. Isto tako, umjetnička slika na zidu pruža vrhunski učinak bez trajnosti.