Ideje za uređenje predvorja

Uređenje predvorja, netko se toga ni ne sjeti jer je to nekako dio doma kojemu se najmanje posvetimo, a to je prva ‘slika’ doma kada vam netko dođe u goste te bilo bi lijepo kada bi mu posvetili čak i najmanju pažnju i vremena, a da odmah izgleda drugačije i ugodnije.

Dakle, predvorje ili hodnik, iako često zapostavljen, važan je dio svakog doma. Bilo predvorje prostrano ili malo, uvijek postoji način da pravilnom organizacijom dobijete dovoljno mjesta za odlaganje cipela, kaputa, torbi i ostalih predmeta prema potrebi. Ako smatrate da je vaše predvorje previše skučeno, ne brinite – i najmanje predvorje može se urediti u funkcionalan prostor!

Ako se pitate kako urediti savršeno predvorje, ne treba vam mnogo. Osnovni dijelovi svakog predvorja su vješalica, prostor za odlaganje cipela, zrcalo i dovoljno svjetla, bilo ono prirodno ili umjetno. Osim ovih osnovnih elemenata, i dekoracije su uvijek dobrodošle pri stvaranju ugodnog prostora.

 

 

Ono što je ‘must have’ po nama, u svakom predvorju, jeste prostor za sjedenje, naročito ako imate mala djeca ili starije ukućane. Prostor za sjedenje prilikom obuvanja uvijek je dobra ideja, a posebno ako ga iskombinirate s prostorom za odlaganje, zar ne? Odaberite klupu s policama ili ladicama i uštedite prostor i olakšajte život svojim ukućanima ili gostima! Bit će vam zasigurno zahvalni.

 

 

Ako imate veliku obitelji, i sami znate da vam treba i više prostora. Ako imate mogućnost, za svakog člana obitelji organizirajte njegov vlastiti kutak pomoću pregrada između vješalica. Tako štedite i vrijeme potrebno za spremanje članova kućanstva za izlazak. Naročito kada smo u današnje vrijeme svi u nekakvoj žurbi, super je kada nam je sve na dohvat ruke, a uz to i pregledno (Da nešto ne zaboravimo prije izlaska iz kuće). A i budimo iskreni, svi mi volimo kada je to sve lijepo podijeljeno i posloženo, je l’ tako?

 

 

Nešto što zasigurno daje posebnu toplinu u svakom predvorju su biljke, fotografije i razne dekoracije. Svatko tko uđe u vaš dom, ono što prvo primijeti je naravno predvorje, te su zato i obiteljske fotografije jedna odlična ideja koja instantno daje toplinu vašem domu i asocira na harmoničan i obiteljski dom.

Dakle, da biste postigli tu toplinu kod svoga predvorja, možete postići korištenjem raznih biljaka i osobnih predmeta poput fotografija. Zrcala su također odlična opcija kao zamjena fotografija jer su pored toga što izgledaju lijepo čak i korisni, jer, budimo iskreni, svatko se mora pogledati bar još jednom prije izlaska iz kuče. Slažemo se?

 

 

Ono što izgleda najpraktičnije i najurednije svakako su ugradbeni ormari. To je dio pokućnice koji je uvijek dobrodošao i koji se izvrsno uklopi u svaki prostor. Ova vrsta ormara je odlična jer možete spremiti puno toga a da uz to vam prostor izgleda uredno i kao da uopće ni nemate ormare. Ugradbeni ormari uvijek su odlično rješenje za svaku prostoriju, od najmanje do najveće, pa tako i za uređenje predvorja.

 


 

Ps. Pogledajte i naš članak o uređenju hodnika gdje vam dajemo još 10 ideja o uređenju predvorja!

Nadamo se da smo vam dali par idejica o uređenju predvorja te da ćete iskoristiti neku od ovih ideja u vašem predvorju i pohvaliti se istim na našim društvenim mrežama! Ostavite nam komentar je l’ vam se sviđaju ove ideje te nam slobodno podijelite i svoje! 

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com