Ideje za uređenje predvorja

Predvorje ili hodnik, iako često zapostavljen, važan je dio svakog doma. Bilo predvorje prostrano ili malo, uvijek postoji način da pravilnom organizacijom dobijete dovoljno mjesta za odlaganje cipela, kaputa, torbi i ostalih predmeta prema potrebi. Ako smatrate da je vaše predvorje previše skučeno, ne brinite – i najmanje predvorje može se urediti u funkcionalan prostor!

Ako se pitate kako urediti savršeno predvorje, ne treba vam mnogo. Osnovni dijelovi svakog predvorja su vješalica, prostor za odlaganje cipela, zrcalo i dovoljno svjetla, bilo ono prirodno ili umjetno. Osim ovih osnovnih elemenata, i dekoracije su uvijek dobrodošle pri stvaranju ugodnog prostora.

Prostor za sjedenje prilikom obuvanja uvijek je dobra ideja, a posebno ako ga iskombinirate sa prostorom za odlaganje. Odaberite klupu s policama ili ladicama i uštedite prostor!

Ako imate veliku obitelji, i sami znate da vam treba i više prostora. Ukoliko imate mogućnosti, za svakog člana obitelji organizirajte njegov vlastiti kutak pomoću pregrada između vješalica. Na taj način štedite i vrijeme potrebno za spremanje članova kućanstva za izlazak.

Posebnu toplinu u svoje predvorje možete unijeti korištenjem biljaka i osobnih predmeta poput fotografija.

Ugradbeni ormari uvijek su odlično rješenje za svaku manju prostoriju, pa tako i za predvorje.