Industrijski dizajn interijera u drvu i betonu

Ponekad lijep dizajn interijera započinje jednom idejom. Takav je bio slučaj s ovim gradskim stanom od 72 četvorna metra u Minsku u Bjelorusiji, vizualiziran u Studiju Form’8. Ideja dizajna stana namijenjenog uspješnom fotografu, započela je samo s elementima drva i betona. Betonski zidovi i stropovi su originalni dio zgrade, dok su drveni podovi, police i ormari dodani kako bi stvorili topliji osjećaj.

Mješavina vrhunskih predmeta, kao što su luksuzni stolci za blagovanje te uradi sam elemenata poput namještaja od paleta, u konačnici čine kreativan, lijep prostor u kojem se osjećate dobrodošli.

Dok otvoreni tlocrt ne mora biti neuobičajen u dobro osmišljenom domu, izgled ovog prostora čini ga prostranim i sunčanim. Dizajnerima ovog apartmana ostavili su industrijske betonske zidove i dodali namještaj od paleta, koji dodatno naglašava industrijske elemente unutar prostora.

Budući je vlasnik kuće fotograf, vizualni elementi poput zaslona projektora važni su dio dizajna. Iako je minimalizam svakako en vogue, ovaj dizajn ima iznenađujuću količinu prostora za pohranu.

Izvor: http://www.home-designing.com/