Inspiracija za uređenje vrta

garden-decor

Ako ste u potrazi za inspiracijom za dizajn vrta, došli ste na pravo mjesto. U ovom članku skupili smo dosta ideja s kojima možete započeti planiranje vrta o kakvom ste oduvijek maštali. U galeriji u nastavku pronaći ćete raznolike stilove uređenja vrta, a sve što morate učiniti je odabrati svog favorita.

Pravi odabir biljnih vrsta može stvoriti nevjerojatno ozračje vašeg mjesta za mir i odmor. Za avanturu uređenja vrta možete zaposliti vrtnog dizajnera, no ljepota je u tome što sav posao možete napraviti i sami te na kraju uživati u rezultatu vlastitog rada. Bilo kako bilo, projektiranje svog vrta trebalo bi biti zabavno i opuštajuće iskustvo.

Zeleni labirinti, kamene staze, male bare, fontane, šareno cvijeće i uređeno drveće – sve su to elementi koji mogu uljepšati svaki vrt. Uostalom, postoji li nešto bolje od uživanja u svježem jutru okružen vlastitim zelenim utočištem, ili u zasluženom odmoru u poslijepodnevnim satima, nakon dugog dana na poslu, u sjeni vlastitog zelenila.

Uživajte u fotografijama i javite nam u komentarima ako vam ove ideje pomognu. I trebate li neki poseban vrtni savjet s kojim bi vam mogli pomoći?