Jednostavno uređeno vintage potrkrovlje na Manhattanu

Inspiriran jednostavnim stilom dizajna interijera, svježim i bezbrižnim, ovaj prekrasan stan u potkrovlju ne može biti šarmantniji. Zidovi od opeke obojani su bijelo, što dodatno pojačava svjetlinu i vizualnu amplitudu prostora te ga čini, iako daleko od elegantnog i profinjenog, šarmantnim i privlačnim. Jer, kada govorimo o ukusu, ništa nije strogo zadano, a ponekad slijedeći instinkt možemo doći do dizajna koji je dobar kao ovaj.

Namještaj, napravljen od starog drva, daje domu vintage štih. Kauč, izrađen od paleta, nije se mogao bolje uklopiti u estetiku ovog prostora i izgleda jednostavno šarmantno.

Stol u blagovaonici također je izrađen od starog drva, s pun je nepravilnosti koje mu daju šarm. Postavljen uz stare metalne stolce, koje mu daju dašak industrijskog dizajna, ovaj stol za blagovanje je još jedan pun pogodak.

Vlasnici su ostavili svoj dodir u svakom kutku, sa sitnim detaljima koji svakom kutku pružaju osobnost i karakter.

Mogli bismo reći da je ovo vintage potkrovlje, smješteno u četvrti Tribeca na donjem Manhattanu, savršena definicija šarmantnog prostora kojeg su stvorili njegovi vlasnici, u pauzi traženja idealne kuće.

Izvor: https://www.homedsgn.com/