Kuća s prekrasnim vanjskim prostorom u Brazilu

Ova prekrasna i suvremena struktura, koju je dizajnirao arhitektonski studio Reinach Mendonça Arquitetos Associados 2014. godine, pokriva površinu od 110 četvornih metara i nalazi se u Bragança Paulista, São Paulo, Brazil.

Smještena između planina i okružena zelenom, gustom vegetacijom, ova kuća ima prekrasan pogled u kojem možemo uživati s njenih raznih terasa, strateški postavljenim oko cijele kuće.

Tlocrte ove prekrasne građevine možete pronaći u našoj galeriji slika na kraju članka.

U vrtu možemo pronaći prekrasan bazen s pogledom (infinity pool) okružen lijepim i brižno njegovanim zelenim travnjakom i prekrasnim palmama – prostorom namijenjenom za uživanje i opuštanje onih koji tu žive u društvu obitelji i prijatelja.

Glavni ulaz, skriven iza guste, zelene vegetacije, vodi nas u velik i svijetli dnevni boravak, s betonskim stropom i dugim staklenim zidovima koji nam omogućuju uživanje u prekrasnim pogledima, jednoj od prednosti koje ovaj dom ima zbog svoje odlične lokacije.

Drvo, kamenje, beton i staklo materijali su korišteni u različitim dijelovima fasade, stvarajući zajedno savršenu kombinaciju.

Izvor: https://www.homedsgn.com/