Kućica uz more

Kućica uz more

Na vrhu litice poluotoka između Milford i Castor zaljeva, na Sjevernom otoku Novog Zelanda, smjestila se moderna Casa Del Mar – Kuća uz more. Sa zapanjujućim pogledom od 180 stupnjeva ovaj moderan dom smjestio se u oazi mira, daleko od buke i užurbanosti grada koji, u daljini, ukrašava dio panorame. Unutar same kuće, koju je projektirao arhitekt Richard Priest, prekrasan bazen okružen je velikim osunčanim terasama te premoščen elegantnim staklenim zidom stubišta koje spaja dvije strane zgrade.

Veliki otvoreni dnevni prostor, zajedno s tri duga naslonjača, smjestio se uz bazen te, u apsolutnoj udobnosti, dopušta uživanje u lijepom vremenu.

Tlocrt kuće od 1000 četvornih metara, uz prekrasnu lokaciju, daje vlasniku golem životni prostor, iako je interijer dizajniran tako da se osjećate kao u obiteljskoj kući i ne izgleda isprazno i hladno.

U kući možete uživati u ultimativnoj privatnosti i sigurnosti na posjedu od 3000 m2.

Vrlo velika glavna spavaća soba uključuje vlastiti dnevni boravak s kaminom, ležaljke pod zvjezdanim stropom i luksuznu kupaonicu zajedno s dva umivaonika i samostojećom kadom iz koje se pruža prekrasan pogled na vrt.

Zahvaljujući veličini posjeda i veličini kućnog bara, ovo je dobro mjesto za bilo koju vrstu zabave.