Lijep i moderan dom za mladu obitelj - Uređenje doma

Lijep i moderan dom za mladu obitelj

Ovaj prekrasan, mladenački svjež interijer, kreacija ruskog dizajnerskog studija I Am Home, stan je od 160 četvornih metara u kojem je velika pažnja posvećena detaljima.

Niski modularni kauč daje dnevnom boravku opuštajuć osjećaj, a detalji kao što je svjetiljka Nemo Nuvola oblika oblaka iznad polica biblioteke, rastezljiva svjetiljka uz kauč i ležerno položena velika fotografija svi zajedno daju ovom domu mladenački izgled.

U  otvorenoj blagovaonici pažnju privlače vodeno-plavi stolci ispod markantne, futurističke svjetiljke, portugalske marke Delightfull, koja podsjeća na naš Sunčev sustav u orbiti oko Sunca.

Kuhinjski ormarići su na jednom zidu niski, dok je drugi zid prekriven ormarićima u punoj visini. U nedostatku zidnih ormarića zid je obložen CoreDeco pločicama s dijagonalnim uzorkom postavljenim u različitim smjerovima za fenomenalan učinak.

U spavaćoj sobi naslikan je mural izravno na izložena opeke. Tapecirani krevet i tepih svijetlog uzorka unose izgled plišane udobnosti u inače sirovo okružje spavaće sobe. Staklena vrata koja iz spavaće sobe gledaju u boravak pridonose osjećaju povezanosti, ali pogled se može zakloniti zavjesama za privatnost kada je potrebno.