Luksuzna kuća Park

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-01

A-Cero predstavlja jedno od svojih posljednjih kreacija, obiteljsku kuću u Madridu, Španjolska. To je rezidencija od 1250 m² izgrađena na parceli od 1.700 m².

Pristup s ulice napravljen je kao poseban ulaz za vozila i za ljude. Cijela parcela ograđena je ogradom koju je dizajnirao sam A-Cero, izrađenoj u kamenu od kojeg je izgrađena i kuća te od crnog, galvaniziranog čelika. Parcela ima njegovan vrt prepoznatljiv po svojoj praktičnosti i dosljednosti s arhitekturom kuće. Fasada je izrađena od vapnenca i crnog stakla. U ovom slučaju, Joaquín Torres Rafael Llamazares projektirao je ortogonalni dizajn slijedeći sklonosti klijenata, iako je pratio suštinu A-Cero stila.

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-02

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-03

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-04

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-05

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-06

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-07

Ulazna vrata su ogroma, ekskluzivnog dizajna, od crnog stakla i željeza. Ulazimo u jednostavan, velik hodnik duple visine, s obiljem svjetla i impozantnim spiralnim stubištem, koje zajedno s liftom spaja tri kata kuće. Na ovom katu nalaze se dnevni boravak, kino soba, ured, blagovaonica, kuhinja s ostavom i WC. Dnevni boravak i kuhinja kroz velike klizne prozore imaju izlaz na trijem s bazenom.

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-08

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-09

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-10

Gornji kat je rezerviran za spavaće sobe i igraonicu za djecu. Kuća ima pet spavaćih soba s vlastitim kupaonicama, igraonicu za djecu i glavnu spavaću sobu sa odvojenom garderobom i prostranom kupaonicom. U unutrašnjosti kuće korišteni su visokokvalitetni završni elementi, kamen i drvo na podu i lakirana boja na zidovima. Općenito u cijeloj kući je namještaj vrlo sadržajan, nije pretrpan, elegantan je i zanimljiv. Samo dječja igraonica ima više boja, uz zadržavanje određene trezvenosti.

U podrumu se nalaze zatvoreni bazen, sauna, teretana, garaža i grijanje. Cijela kuća je opremljena naprednim rješenjima za automatizaciju.

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-11

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-11-1

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-11-2

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-12

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-13

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-14

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-15

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-16

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-17

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-18

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-19

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-20

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-21

luksuzna-kuca-park_uredjenje-doma-10-1