Luksuzna vila u planinama

Aspen je luksuzna vila dovršena 2015. godine, smještena u Miedzybrodziu u Poljskoj.

Poljski par, oboje vizionari, bio je 5 godina u potrazi za savršenim mjestom za svoju imaginarnu kuću i napokon su pronašli ovo mjesto. Odmah su bili sigurni da žele kuću u malom poljskom selu visoko u planinama.

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-001

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-002

Ideja je bila zadržati čarobni osjećaj otvorenog prostora unutar kuće i pustiti pogled na drveće, potok i jezero kroz prozore i s balkona. Bez obzira u koje ste doba godine tamo, priroda je jednostavno zapanjujuća, a sve je izabrano da odgovara tome. Tu je 255 četvornih metara za istraživanje i uživanje u svakom detalju, a to je i razlog zašto su vlasnici odlučili podijeliti ovu jedinstvenu atmosferu s ostalima.

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-004

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-005

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-006

Aspen je vila za ekskluzivni najam, ali svaki kat ima poseban ulaz i kuhinju tako da se svaki apartman iznajmljuje odvojeno. Postoji šest spavaćih soba, sedam kupaonica i dvije dnevne sobe s kuhinjom i velikom terasom, u tišini prirode. Neutralne boje, drvo, kamen i staklo u toplim nijansama čine da se osjećate kao kod kuće, dok se opuštate s pogledom u dolinu, dok vatra iz kamina dodatno umiruje atmosferu. U ovom miru i tišini možete pokušati pročitati knjigu, ali vlasnici jamče da se nije lako koncentrirati na nešto drugo osim na pogled na dramatičan krajolik i čist, svjež zrak ispunjen eteričnim uljima iz borova i smreka u šumi.

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-009

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-013

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-014

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-016

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-018

luksuzna-vila-u-planinama_uredjenje-doma-020