Mali apartman s velikim snovima

Mali apartman s velikim snovima

Kada se suočimo s dizajnom relativno malog stana, naša inspiracija može ostati zgnječena unutar malih dimenzija. Međutim, ovaj dom pokazuje kako sanjati velike stvari u skromnom domu – kvadrat stana može puno koštati, ali kreativnost je besplatna.

Slova na zidu spavaće sobe daju ton cijelom stanu, a to je ideja koja se može prilagoditi svakom domu. Dodatni detalj, koji dnevnu sobu čini većom i svjetlijom, je veliko ogledalo bez okvira koje zauzima veći dio zida, a ipak ostaje neprimjetno.

Bračni krevet smještenje bliže prozoru, a ne u sredini spavaonica, kako bi se stvorio prostor za mali kauč za čitanje i stolić . Soba se čini puno većom i luksuznijom, ako u nju ubacite dodatne sadržaje.

U kupaonici je smješten “plutajući” ormarić, obješen na zidu, kako bi još više poda ostalo vidljivo, što daje privid veće kupaonice. Ormarić ispod umivaonika s ladicama bolje iskorištava zid od jednostavnog ormarića s policama. Proziran zaslon na kadi jednostavan je i proziran te također ne ograđuje prostor, već ga povećava.

Za blagovaonicu je odabran jednostavan, okrugli stolić, koji omogućava lakše kretanje kroz manji prostor.