Moderan dom u Calgaryju

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-006

Promjena je važan element života svakog dizajnera. Uvijek je zanimljivo vidjeti životni vijek nekog prostora u kojem njegovi vlasnici žive i rastu sa svojim ukusima. Zato vam oduševljeno predstavljamo primjer doma koji savršeno ilustrira ove organske promjene u dizajnu.

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-007

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-009

Predstavljamo vam elegantan i kreativan dom Lori i Kena. Lori je priznata fotografkinja i dizajnerica interijera i koristi svoj dom kao platno za svoj rad i ideje. Međutim, ove estetske promjene nisu se dogodile preko noći, kaže Lori: “Trebalo nam je deset godina kako bismo stvorili dom kakvog smo stvarno željeli, jer smo trebali kalkulirati i štediti za svaki dodatni komad namještaja.”

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-014

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-015

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-017

Utješno je znati da mudre odluke, ukus i trud mogu proizvesti ovakav elegantni rezultat. “Naša filozofija je jednostavna. Kupujemo samo kvalitetne ručno rađene predmete, za koje možemo pratiti cijeli proizvodni proces. Naša je odgovornost osigurati da ne kupujemo predmete koji su mogli biti proizvedeni od strane premalo naplaćene (ili maloljetne) radne snage, a radije kupujemo stvari u kojima su tvrtke angažirane u smanjenju njihovog utjecaja na okoliš. Također volimo kupovati vintage predmete i sami ih obnoviti. ”

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-020

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-023

moderan-dom-u-calgaryju_uredjenje-doma-026

Dom od 100 četvornih metara izgleda još veći zbog dobrog rasporeda namještaja. Svaki komad prirodno se nastavlja na drugi te vas uvodi u sljedeću sobu. Svuda su raspoređeni pametni detalji, pa tako možete pronaći male majmunčiće svuda na fotografijama, uradi-sam projekte i odvažne boje u prostranstvu čistog, bijelog prostora.