Moderan stan s jednostavnim detaljima

Ovaj spektakularni dom, koji je dizajnirao MOPS Architecture Studio, nalazi se na periferiji Moskve. Izrađen je mješavinom materijala, uključujući luksuzan mramor i antikni hrast, koji su prirodno integrirani kako bi stvorili jedinstven i elegantan prostor. Njegov moderan interijer pokazuje kako jednostavnost može rezultirati lijepim dizajnom interijera.

Interijer je sastavljen iz niza slično dizajniranih, otvorenih prostorija punih svjetlosti, što rezultira prirodnim prelaskom iz jednog prostora u drugi. U njima nalazimo paletu sivih tonova – u namještaju, na podovima i zidovima – sve ukrašeno drvenim detaljima. Dnevni boravak, svijetli i elegantan, predaje se prekrasnom kaminu koji će donijeti toplinu u hladnim danima.

Prekrasna i udobna kuhinja, u sivim tonovima u kombinaciji s drvetom, služi kao uvod u originalni stolac za blagovanje u boji trave, u pratnji crnog stola nad kojim visi niz lampi.

Spavaća soba, osvijetljena svjetlom koje ulazi kroz staklene zidove, izgleda elegantno i udobno i poziva nas da se odmorimo.

Kupaonica, lijepa kombinacija drveta i mramora s modernim dodacima, izgleda funkcionalno i jedinstveno.

Izvor: https://www.homedsgn.com/