Moderna plutajuća kuća

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-001

Bilo da ste u potrazi za mjestom za bijeg preko vikenda ili za kućom za cijelu obitelj, tvrtka Friday omogućuje sve to. Njihove plutajuće kuće su modularnog dizajna koji vam omogućuje odabir unutrašnjosti od udobnog studija, pa sve do potpuno namještene trosobne kuće. Živjeti u modernoj kući je odlično, ali zamislite da još tu kuću stavite u vodu, tako da imate nekretninu s pogledom na jezero od 360 stupnjeva.

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-005

Dizajn plutajućih kuća je u rasponu duljine od 10 do 18 metara, s fiksnom širinom od 6 metara, što daje puno slobode pri dizajniranju vlastite plutajuće kuće.

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-006

Kuće dolaze s dva mala vanbrodska motora koji joj daju fleksibilnost, premještajući ju na novo mjesto svaki dan. Dizajnirane su tako da mogu lako biti pohranjene u dva standardna kontejnera i isporučene bilo gdje u svijetu.

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-008

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-009

Napunite brod i vaša kuća je samodostatna najmanje sedam dana. Plutajuća kuća proizvodi do 80% vlastitih energetskih potreba na godinu. Također je dizajnirana sa smanjenim korištenjem ugljičnog dioksida te korištenjem materijala i tehnologija koje imaju mali utjecaj na okoliš.

Kuhinja dolazi potpuno opremljena za sve dnevne potrebe. Kuća je također opremljena toplinskom pumpom i generatorom struje.

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-011

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-012

Na gornjoj palubi nalazi se privatna terasa, s roštiljem koji dolazi uz kuću, kao i privatna skakaonica u vodu.

Unutrašnjost je jednostavna, čistih linija, obložena neobojenim prirodnim drvom koje daje svjež izgled.

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-014

moderna-plutajuca-kuca_uredjenje-doma-016