Moderne dječje sobe za dvoje djece

Smijeh… plač… igra… svađa. Zajednička je dječja soba, za dvoje ili više djece, košnica aktivnosti i potreba. To znači da se roditelji moraju boriti s puno odluka pri stvaranju zajedničke sobe za djecu. S dvostrukom količinom (ili više) evoluirajućih osobnosti i potreba, često je roditeljima teško u dječju sobu smjestiti pohranu, prostor i osobni stil za svako djete.

Ovdje predstavljamo neke zanimljive ideje za prevladavanje uobičajenih izazova dizajna pri dizajnu zajedničke dječje sobe, kako bi stvorili sretan i funkcionalan prostor za svoje mlade cimere.

moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-002 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-003 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-004 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-007 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-009 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-010 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-012 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-013 moderne-dijeljene-djecje-sobe_uredjenje-doma-015