Moderni kreveti za mačke

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-001

Dizajnerski svijet stalno pronalazi nove kreativne ideje o tome kako integrirati namještaj za ljubimce u suvremenim domovima. Rezultat uspješne suradnje između Aude Sanchez i Guillaume Gadenne iz studija Meyou Paris proizveo je mačji namještaj u skladu s harmonijom doma.

Dvojac je predstavio niz šarmantnih mačjih kreveta i kukuljica elegantnog izgleda.

“Istraživanja su pokazala da mačke, grabežljivce po prirodi, trebaju mjesto za skrivanje, igru, opuštanje i promatranje okoline. Oni trebaju vlastito kraljevstvo. No, njihovo kraljevstvo nalazi se u našem kraljevstvu. Zato moramo ugoditi svima!” – Meyou Paris

Meyou Paris inicirao je Kickstarter kampanju pod naslovom “elegantan namještaj za mačke” kako bi okupili ljubitelje mačka u svijetu. Pogledajte razigrani video za uvod!

Rafinirani dizajn tri vrste kolijevke za mačke (lopta, kocka i krevet) donosi zakrivljene i ravne linije, stvarajući elegantne čahure za mačke. Znatiželjne i razigrane po prirodi, one će biti u mogućnosti koristiti ih kao utočište, mjesto za promatranje svijeta, skrivanje, odmor ili oštrenje svojih pandži. Predmeti su dostupni u četiri boje, a izrađeni su od visokokvalitetnih materijala. Uživajte u fotografijama i recite nam što mislite!

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-002

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-003

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-004

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-005

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-006

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-007

moderni-kreveti-za-vasu-macku_uredjenje-doma-008