Nadahnujuće vizualizacije modernih stanova

Ako vaš ukus za dizajn interijera favorizira minimalizam i moderan dizajn, ovi Triple-D stanovi idealni su da vas inspiriraju u uređenju vašeg doma. Služe kao referenca mnogim dizajnerima interijera i arhitektima koji su uronjeni u projekt te kao poticaj dekoraterima u potrazi za inspiracijom interijera modernih stanova.

U ovom slučaju odabrali smo dvoetažni stan, inovativnog i modernog dizajna u potkrovlju. Fokusiramo se na donji dio, koji se sastoji od dnevnog boravka i kuhinje ujedinjenih u jednom prostoru. Izdvajamo drveni pod, kontrast bijele i crne u namještaju, tamno sivu sofu i neke zelene detalje, koji daju svježinu koja se savršeno uklapa.

Također moramo dati važnost elegantnom i modernom metalnom stubištu u kutu dnevnog boravka, koje se penje na drugi kat, gdje, kako možemo primjetiti na fotografiji, na zidu se nalazi radni prostor s velikom policom za knjige.

Kao osobno mišljenje i odabir određenog prostora, moramo priznati da nam se šank za doručak s crnim stolicama i dvije viseće lampe u industrijskom stilu jako dopada. Uživajte u ovom modernom apartmanu! Sofisticiranog je dizajna, s puno stila i dobrog ukusa.

Korištenjem vizualizacija pri uređenju doma možete uhvatiti najnovije trendove u uređenju interijera. To je živ medij u kojem, na zahtjev dizajnera ili klijenta, možete mijenjati i najmanje sitnice.

Vizualizacije kao što su ove, koje daju živost konceptu modernog  stana, klasičan su primjer rada tvrtke Triple-D. Triple-D projektira i gradi arhitektonske vizualizacije i 3D prikaze interijera, industrijskih objekata i građevinskih projekata.

Vizualizacije služe kao neophodna referenca za sve one koji surađuju na projektu, ali su i poticaj onima koji traže inspiraciju za uređenje modernih stanova.

Svim prikazanim vizualizacijama zajednički je uglavnom otvoreni prostor i industrijski dizajn koji je ublažen drvenim elementima – podom, stolom, stolcima, policama ili okvirima slika. Palete su vrlo jednostavne, najčešće monokromatske, s par detalja jarkih boja. Podovi su uglavnom drveni, ali koriste i brušeni beton čime dodatno naglašavaju industrijski dizajn.

Velik značaj se pridaje osvjetljenju. Od prve vizualizacije, gdje krovni prozori osvjetljavaju kombinaciju dnevnog boravka i blagovaonice, do svih ostalih gdje samostojeće lampe služe za razbijanje linija pravilno posloženog namještaja, a velike viseće svjetiljke razbijanju otvorenog prostora.

Što kažete na ovaj stan? Kako vam se dopada ovaj raspored uređenja u stanu? Pišite nam u komentarima, zanima nas vaše mišljenje!

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com