Nadahnjujuće vizualizacije modernih stanova - Uređenje doma

Nadahnjujuće vizualizacije modernih stanova

Korištenjem vizualizacija pri uređenju doma možete uhvatiti najnovije trendove u uređenju interijera. To je živ medij u kojem, na zahtjev dizajnera ili klijenta, možete mijenjati i najmanje sitnice. Vizualizacije kao što su ove, koje daju živost konceptu modernog  stana, klasičan su primjer rada tvrtke Triple-D. Triple-D projektira i gradi arhitektonske vizualizacije i 3D prikaze interijera, industrijskih objekata i građevinskih projekata. Vizualizacije služe kao neophodna referenca za sve one koji surađuju na projektu, ali su i poticaj onima koji traže inspiraciju za uređenje doma.

Svim prikazanim vizualizacijama zajednički je uglavnom otvoreni prostor i industrijski dizajn koji je ublažen drvenim elementima – podom, stolom, stolcima, policama ili okvirima slika. Palete su vrlo jednostavne, najčešće monokromatske, s par detalja jarkih boja. Podovi su uglavnom drveni, ali koriste i brušeni beton čime dodatno naglašavaju industrijski dizajn.

Velik značaj se pridaje osvjetljenju – od prve vizualizacije, gdje krovni prozori osvjetljavaju kombinaciju dnevnog boravka i blagovaonice, do svih ostalih gdje samostojeće lampe služe za razbijanje linija pravilno posloženog namještaja, a velike viseće svjetiljke razbijanju otvorenog prostora.