Nevjerojatno imanje u Kaliforniji

Jeste li obožavatelj malih i praktičnih stanova ili vam je draže veliko imanje? Sve ima svoje prednosti i slabosti, a prednost ovog imanja u predivnoj Kaliforniji je to što je okruženo nevjerojatnom prirodom koja pruža potpunu privatnost te osjećaj kao da niste na ovoj planeti! Tu je i prekrasno plavi ocean koji doseže u nedogled. Pa, tko ne bi poželio boraviti tu bar na jedan dan?

Kalifornija je poznata po prekrasnoj i toploj klimi te po bogatim poznatim osobama koje najčešće u ovome dijelu Amerike grade svoje vile kako bi pobjegli od realnosti i fotografa te novinara.

Par činjenica o ovoj saveznoj Američkoj državi: Barbie je rođena u Kaliforniji; ”Kineski kolačići sreće” potječu iz ovog dijela Amerike; Kalifornija je država McDonald’s-a…

Ova prekrasna rezidencija smještena na 8,24 hektara zemlje, nudi 766 četvornih metara luksuznog i elegantnog ambijenta, uključujući 3 spavaće sobe, 3 kupaonice, profinjena dnevna područja i sve vrste nevjerojatnih pogodnosti koje ga čine savršenim snom za svakoga.

Dizajnirana je 2011. godine. Nudi prekrasan pogled na planine i ocean, a kombinira udobnost Kalifornije sa spektakularnim dizajnom, inspiriranim balijskim i azijskim arhitektonskim stilovima.

Skupi Koi ribnjak, lijepi uređeni vrtovi i beskonačni bazen koji se savršeno stapa s horizontom, privući će svakoga čim stignu ovdje. Izvrstan interijer ili ugodna terasa s plinskim vatrištem i šarmantnom blagovaonicom bit će više nego dovoljno da se zauvijek zaljubimo u ovo izvanredno imanje.

Uz beskonačni bazen nalazi se poseban dio, sa savršeno opremljenom sobom za vježbanje, tušem i parnom sobom.

U unutrašnjosti, impozantan prostor dnevnog boravka, sa svojim prekrasnim pogledom na vanjski prostor, povezan je suptilno s velikom kuhinjom. Različite dnevne sobe smještene na svakom kraju doma pružaju privatnost i udobnost za svakog člana obitelji ili gosta.

Kako vam se sviđa ovo imanje u Kaliforniji? Biste li htjeli tu živjeti, okruženi netaknutim zelenilom te prekrasnim plavim oceanom? Mi bismo se rado preselili tu! 

Pišite nam u komentarima vaše dojmove!

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com