Odmaralište na Santoriniju s prekrasnim, romantičnim vidikom

Ovo prekrasno odmaralište, utočište za dušu, nalazi se na jednako predivnom grčkom otoku Santoriniju, točnije u selu Imerovigli, sjeverno od Thire – prigodno smješteno na vrhu litice. S povijesti od preko 300 godina, Imerovigli je bio jedno od najslikovitijih naselja Santorinija sve do sredine pedesetih godina. Nedavno je potpuno obnovljen kompleks tradicionalnih stanova i kuća, tipičnih za jedinstvenu arhitekturu otoka, te nas pozdravljaju s najsuvremenijom uslugom smještaja.

Bila je potrebna strast, inspiracija i pedantan rad ljudi koji su odlučili otkriti uništene domove i vratiti ih na staru slavu Imeroviglija kako bi ponovno zasjali, na kraju dobivši spektakularne rezultate.

Kombinirajući tradicionalnu cikladsku arhitekturu sa suvremenim minimalizmom, hotelske sobe i apartmani pozdravljaju goste u profinjenoj atmosferi s ukusnim namještajem, vrhunskim sadržajima i prekrasnim pogledom na poznatu kalderu.

Prostrane sobe dolaze s privatnim bazenom i prekrasnim pogledom na more koji će oduševiti svakoga, dok šarmantan restoran nudi mediteransku hranu – jedno od najboljih iskustava, kako bi boravak ovdje bio najudobniji i najugodniji odmor u našem životu.