Originalno skandinavsko potkrovlje s krovnim prozorima i kaminom

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-01

Smješten u prekrasnom području Gothenburga u Švedskoj, ovaj stan od 59 četvornih metara prikazuje moderan i elegantan karakter. Izuzetno skandinavsko potkrovlje ima visoke stropove, velike krovne prozore i pravi kamin na drveni ogrjev za prohladne jesenje večeri.

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-02

Čim uđete u glavni hodnik iznenađeni ste prozračnim dojmom ovog doma, elegantno dizajniranom u crno-bijeloj paleti boja. Dovoljno prostora za pohranu skriveno je iza kliznih vrata, za odjeću, cipele i što god trebate za grubo švedsko vrijeme. Iz hodnika možete ući u kuhinju i kupaonicu.

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-09

Velika visina stropa, dimnjak i izložene drvene krovne grede u dnevnom boravku doprinose savršenoj chill-out zoni. Dnevni boravak povezan je s kuhinjom i nudi obilje prostora za kauč, stalak za televizor, fotelju i stol za blagovanje.

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-10

Svako kuhanje je bolje sa šest četvornih metara velikim staklenim krovom na vrhu, pružajući prirodnu rasvjetu i radosno ozračje, čak i tijekom kratkih zimskih dana. Lijepe spiralne stepenice vodi do polukata gdje je smješten radni prostor i dalje na krov, gdje vlasnici mogu zamisliti svoj savršeni urbani vrt.

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-18

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-19

originalno-skandinavsko-potkrovlje_uredjenje-doma-20