Pletivo i krzno u uređenju doma

Pletivo i krzno odavno nije rezervirano samo za odjeću i modne dodatke. Sve češće se primjenjuje i pri uređenju doma, posebno tijekom hladnijih zimskih dana kako bi životni prostor učinilo toplijim i ugodnijim, ali i estetski ljepšim. Krzno i pletivo slaže se sa svim stilovima uređenja – nalazimo ga često u skandinavskom stilu uređenja doma, savršeno se uklapa u tradicionalni stil, boemski i retro stil, kao i u moderan stil uređenja.

U današnjoj galeriji očekuje vas 50 fotografija s idejama kako svoj dom učiniti udobnim primjenom pletiva i krzna. Lako se uklapa u svaku dnevnu i spavaću sobu, ali i u blagovaonu i ostale prostorije po vašoj želji. Mnoge pletene dekoracije možete izraditi i sami; od jastučnica, pokrivača, tepiha, navlaka za tabure ili teglu za biljke. Ako ne znate plesti, lako možete stare pletene odjevne predmete prenamijeniti u nove jastučnice ili druge dekoracije.

Volite li krzno, a ne želite ono prirodno, danas tržište nudi velik izbor umjetnog krzna po povoljnim cijenama. Također se od umjetnog krzna izrađuju razni predmeti za uređenje doma – jastuci, deke, prekrivači, tepisi i dr.