Potkrovni stan u industrijskom stilu

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-01

Industrijski apartman u Torontu, dizajniran u studiju Lux dizajn, okupio je na jednom mjestu sve stvari koje su bile na listi želja klijenta. Korištenje modernih rasvjetnih tijela, čelični detalji i sivi tonovi provlače se po cijelom apartmanu, uz dodavanje organskih materijala.

Različite teksture mogu se naći na stolu za blagovanje, vunenom tepihu ispod kauča, kao i na drvenim panjevima koji se koriste kao stolić za kavu.

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-02

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-03

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-04

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-05

Korištenje svih ovih tekstura i materijala u dizajnu interijera čini prostor manje sterilnim te se vlasnik i dalje osjeća kao kod kuće.

Od vrlo intrigantnog ulaza, u kojem je vlasnikov vlastiti bicikl postao centralni komad, do izloženog betonskog stropa, dizajn je savršen za stan samca.

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-06

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-07

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-08

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-09

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-10

Kućni ured je organiziran po želji klijenta – kao prostor koji će odražavati njegovu ljubav za putovanje i osjećaj za stil, ali će ipak funkcionirati kao kućni ured.

Zid s bojom za ploču u uredskom prostoru odvaja od ostatka stambenog prostora, ali ima i funkciju karte na kojoj vlasnik može označiti svoja putovanja.

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-11

potkrovni-stan-u-industrijskom-stilu_uredjenje-doma-12

Detalji koraljne i crvene boje diskretno se pojavljuju u cijelom prostoru, dodajući još jedan sloj vizualnog interesa. Sve u svemu, zahtjevi klijenta su ispunjeni, dok su i vizualno zanimljivi i služe svrsi.