Prekrasna vila s veličanstvenim terasama

Villa Artisti je prekrasna rezidencija koja se nalazi u pokrajini Agari u Mykonosu, najvećem gradu na istoimenom grčkom otoku. Mykonos je zadivljujući predio na jugoistočnoj obali otoka, koji pruža nevjerojatne zalaske sunca, kao i prekrasan pogled na Egejsko more u kojemu se nalazi. Beskonačan bazen, kao i najsuvremeniji zvučni sustav, dodaju rezidenciji luksuz i sofisticiranost.

Veličanstvene terase sa zidovima od kamena i ostalim u bijeloj boji nude uživanje ​​u opuštajućem kupanju u bazenu. Nakon toga se možemo odmoriti na udobnim ležaljkama i uživati u jedinstvenom pogledu na more. Postoji samo nekoliko mjesta na svijetu kao ovo, koje nudi ovako spektakularan pogled na cijeli horizont.

U dnevnom boravku se nalazi nekoliko udobnih ležajeva za odmor. Bijela, tradicionalna kuhinja ispunjena je prirodnim svjetlom, a spavaće sobe – ukrašene u vrlo tipičnom stilu za ovu regiju – gotovo su magične. S beskrajnim aktivnostima i snažnom romantičnom atmosferom, Mykonos je idealno mjesto za one koji žele uživati ​​u odmoru s partnerom.

Izvor: https://www.homedsgn.com/