Preuređen momački stan

Je li kod vas došao taj trenutak kada želite svoj jednostavan momački stan preurediti u malo toplije mjesto za obitelj? Ne morate baš vi to inicirati, to se najčešće dogodi kada krenete živjeti zajedno sa vašom boljom polovicom, po njenoj inicijativi. 😜 No, kako god, uvijek je dobro skrasiti se i preurediti svoj momački stan u obiteljski stan.

Smješten u mirnoj ulici s drvoredom u West Villageu u New Yorku, ovaj dvosobni, dvoetažni stan nudi novi početak za novog samca. Vlasnik je htio potpuno osvježiti i redizajnirati sobe uz skroman proračun, u čemu su dizajneri studija Décor Aid uspjeli, koristeći pametna i isplativa rješenja. 

To su uspjeli stvaranjem manjih, jeftinih promjena koje su dale maksimalan učinak. Preuređeni ormari i novi kuhinjski aparati dali su kuhinji instantni redizajn, dok je novi raspored postojećeg namještaja i umjetnina poboljšao funkciju i protok zajedničkih prostorija, dodajući tlocrtu kućni ured i gostinjsku sobu.

Kupljeni su jeftini ukrasni komadi, uključujući i rasvjetu i namještaj, kako bi se postigla čista, moderna estetika uz minimalan trošak. U suvremenom dnevnom boravku bijelo obojani zidovi pružaju moderniji, muški osjećaj, dok je u dvije spavaće sobe korištena tapeta kako bi se dodao sloj teksture i vizualni interes. 

Narančasti jastuci daju dašak boje u uglavnom neutralni prostor i suprotstavljajući se bakrenim i drvenim tonovima koji su tema cijelog stana. Rezultat je topao, ugodan i muški suvremeni dizajn.

Moramo priznati da su se dizajneri doista potrudili oko izgleda ovog stana koji još uvijek djeluje muževno a ipak ima nježne detalje u jarkim bojama. Kako se vama sviđa izgled ovog stana? Nažalost, nemamo fotografije od prije uređenja, ali možemo zajedno prokomentirati trenutni izgled stana. Nama se baš sviđa odabir boja i namještaja u ovome stanu. Sve je lijepo usklađeno i osmišljeno.

Ps. OVDJE možete pročitati par savjeta o odabiru boja pri uređenju vašeg doma.

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com