Renovirani apartman u Francuskoj [s tlocrtom]

Ovu obnovu stana u Montpellieru u Francuskoj izvela je arhitektonska tvrtka Brengues le Pavec Architectes. Obnova je cjelovita, a novi dizajn interijera čini prostor modernim, gostoljubivim i ugodnim. Novi raspored prostora stanu daje skladniji osjećaj, kao i mnogo prirodnog svjetla.

Veliki dnevni boravak, s lijepim podom od drva, opremljen je spektakularnom, bijelom policom s knjigama koja djeluje kao žarišna točka prostora. U dnevnom boravku nalazi se i TV područje te prostor za igru.

Pored dnevnog boravka nalazi se prekrasna, zatvorena kuhinja sa staklenim akvarijem, koji omogućava vizualno povezivanje oba prostora, uz istodobno ograničavanje prostora svakog. Kuhinja ima moderan stil, s crnim ormarićima i drvenom radnom pločom, kao i suvremene viseće svjetiljke. Svi ovi elementi zajedno naglašavaju dizajn interijera ove kuhinje.

Odvojene spavaće sobe imaju moderan namještaj, u istoj liniji s stilom dizajna, a kupaonica je šarmantan crno-bijeli prostor, s modernom crnom kadom koja se ističe nad crno-bijelim podnim pločicama.

Izvor: https://www.homedsgn.com/