Šarena suvremena kuća u Los Angelesu

Ovu prekrasnu kuću, s geometrijskim oblicima i geometrijskim linijama kroz cijeli prostor, projektirala je arhitektonska tvrtka Amit Apel u Los Angelesu. No ovu kuću od susjednih izdvaja i njezina osebujna boja, siva popraćena tamnijom sivom, zajedno s narančastom, što joj, zajedno s geometrijskim oblicima, daje vrlo moderan izgled.

Terase s drvenim podovima, koji neutraliziraju boju, pružaju mala, ali ugodna mjesta za opuštanje. Moderni namještaj, također u sivoj boji, ukrašen je intenzivno jabuka zelenim jastucima, koji daju naglasak boje i živost prostoru u inače mekoj kombinaciji.

U unutrašnjosti je korištena ista shema boja kao i izvana. Sivi tonovi kombinirani s narančastom na zidovima, a moderni prostori ispunjeni su dobrim ukusom i elegancijom.

Prekrasne stepenice s drvenim podovima i prozirnim staklenim ogradama vode nas do druge razine. Tamo nalazimo velike i svijetle spavaće sobe s podovima u raznobojnom drvu.

U modernim kupaonicama još jednom nalazimo geometrijske linije te sive i narančaste tonove, što rezultira modernim i elegantnim prostorom.

Izvor: https://www.homedsgn.com/