Šarmantan dvoetažni stan s puno svjetla

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-01

Vlasnici ove kuće bili su u potrazi za savršenim domom za njih i njihovo troje djece, koji bi omogućio provođenje zajedničkih trenutaka u međusobnom druženju.

Pronašli su ovaj vedar, svijetli i šarmantan dvoetažni stan koji nije u potpunosti zadovoljavao njihove želje, pa su ga vlasnici preuredili. Na donjoj etaži, koja sadrži dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, terasu i WC, a tu je i ulaz u stan, dnevni boravak i blagovaonica čine zajednički prostor i odvojeni su od kuhinje pomičnim vratima. U kuhinji je pak smješten manji stol koji omogućuje zajednički doručak ili manji obrok. Pri dizajnu su korištene pastelne boje koje čine prostor jednostavnim i toplim, a tome uveliko pridonosi i hrastov parket. U dnevnom boravku prioritet je bio osigurati zajedničko sjedenje s maksimalnom udobnošću – zato je izabran širok kauč “L” oblika. Dnevni boravak produžuje se na ogromnu osunčanu terasu.

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-03

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-07

Na gornjem katu se nalaze četiri spavaće sobe. Spavaća soba roditelja ima vlastitu kupaonicu s kadom, dok djeca dijele manju kupaonicu s tušem. Sve sobe imaju predviđeno dovoljno ugradbenih ormara za pohranu stvari, a svaka sadrži i svoj radni stol. Glavna spavaća soba ima izlaz na vlastitu terasu na kojoj je važnost pridana udobnosti, pa tu možete naći hrpu šarenih, mekanih jastuka.

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-14

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-16

razigrani-dvoetazni-stan-s-puno-svjetla_uredjenje-doma-19

Dom također ima pogled za umrijeti, pogledajte fotografije.