Skrivena kućica na drvetu

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-01

Ova kućica na drvetu, koju za 317 EUR po noćenju možete iznajmiti na Airbnb, skriveni je dragulj koji se nalazi u Buckheadu, samo nekoliko minuta od Atlante, Georgia, SAD.

Kućica se sastoji od tri sobe, međusobno povezane visećim mostovima, koje čine jedan apartman, spektakularno okružene bujnom šumom i uređeni da izgledaju poput bajke. Često ju opisuju kao vrlo opuštajuće, romantično, sanjivo i jedinstveno mjesto na kojem ćete ikad boraviti. Što bi moglo biti bolje od noćenja na stablima i buđenje uz pjev ptica oko vas – sve unutar granica grada?

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-02

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-03

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-04

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-05

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-06

Dnevna soba uređena je starinskim namještajem, uključujući luster sa 12 svijeća, udoban starinski komplet za sjedenje za 6 osoba i balkon s pogledom na hektar bujne šume.

U spavaćoj sobi je bračni krevet opremljen raskošnom, organskom posteljinom, s kotačima, tako da ga možete izgurati i spavati na vanjskoj platformi koja gleda na potok ili izolirani unutar prostora. Mali stol, primitivni noćni ormarići, starinski kavez, prostirke i vilinska svjetla čine spavaću sobu ugodnom i očaravajućom.

U središtu se nalazi okrugla terasa na kojoj su klupice za 10 ljudi i viseća mreža ispod 150 godina starog južnog kratkolisnog bora.

Jedini problem je kupaonica i WC – za to ćete morati protegnuti noge cca 30 metara do podruma kuće vlasnika.

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-07

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-08

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-09

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-10

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-11

skrivena-kucica-na-drvetu_uredjenje-doma-12