Sobe za tinejdžere

Sobe za tinejdžere

Uvijek je teško dizajnirati sobe za tinejdžere, jer svi oni imaju neki svoj stil kojeg se žele držati. Nećete nikad pogriješiti s kontrastnim, ali umjerenim tonovima, s puno mjesta za spremanje stvari te naravno – osiguranim ugodnim prostorom za učenje.

U prvim primjerima boja je šokantno roza, na sivoj pozadini zidova, ali soba je zapravo univerzalna – namijenjena dječacima, kao i djevojčicama – možda samo zbog plišanih životinja. 🙂

U svim idejama krevet je neobično riješen, podignut na zanimljivim platformama, što će se sigurno svidjeti svim tinejdžerima. Jer svi znamo – što neobičnije, to bolje i zanimljivije.

Druga ideja je ipak čisto “za curice”… s nježnim bojama i ženstvenim uzorcima te blagim tapetama na zidovima. Blaga rozo-siva nijansa razbijena je detaljima zelene jabuke koji daju dinamičnost prostoru.

Na kraju slijede sobe definitivno “za dečke” – prostrano, jednostavno i kontrastno, ali opet s jakim detaljima kao što su zanimljive zidne tapete (imitacija zida od cigle i hrpa znakova) i neprimjetni detalji crvene i plave na zadnjoj slici.

Nadamo se da smo vam dali par zanimljivih ideja.