Stakleni dom s pogledom na L.A.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-01

Kad pričamo o luksuznim kućama u Los Angelesu, uvijek govorimo o arhitekturi, no ništa nije toliko atraktivno kao spektakularan pogled koji nude. Ova kuća na brdu Hollywood, smještena u mondenoj ulici Bird iznad Sunset Stripa, izvana je prekrasna, no još bolji je nevjerojatan pogled na cijeli grad. Sadašnji i bivši susjedi, kao što su Dr. Dre, Jennifer Aniston, Matthew Perry, George Harrison, Aviici i Megan Ellison, dokazuju da je u ovoj četvrti mjesto onima s ukusom za finije stvari u životu. Pogledajte galeriju fotografija i odlučite je li dom arhitekta Paula McCleana i dizajnera interijera iz Minottija, mjesto gdje bi mogli potrošiti svoje milijune.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-02

Ulaz u kuću vodi goste preko modernog srednjovjekovnog opkopa. S glatkog, brušenog, metalnog mosta pogled se, kroz staklene zidove, pruža kroz cijelu kuću, prikazujući pritom otmjen i moderan namještaj.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-03

No ono što čini ovu kuću posebnom je pogled koji se pruža sa stražnje strane. Kuća obuhvaća tri glavna otvorena područja: privatni terasu dostupnu samo iz glavne spavaonice, vodenu terasu s barom i kaminom te “nebesku palubu” za dramatične zabave. S terasa se pogled pruža od donjeg Los Angelesa, sve do Tihog oceana, što omogućava priređivanje impresivnih događaja – kako intimnih, tako i onih većih razmjera.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-04

Dok impresivan pogled može biti dovoljan kako bi uvjerili i najizbirljivije kupce, dobrodošao je dodatak dvorište s bujnom, zelenom travom i obaveznim bazenom.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-05

U pogledu specifičnosti, dom ima pet apartman spavaćih soba, sedam kupaonica te stropove visine 4 metra u svim prostorijama. Osim toga, tu je luksuzna soba za projekcije, što ju čini savršenim izborom za veterane zabavne industrije, kao i velika garaža te klizne, staklene stijene oko cijele kuće, koje omogućuju nevjerojatan pogled.

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-06

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-07

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-08

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-09

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-10

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-11

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-12

stakleni-dom-s-pogledom_uredjenje-doma-13