Stan čitateljice iz Dalmacije

Danas vam predstavljamo stan čitateljice Antonije iz Dalmacije, koja nam je poslala slike svog prekrasno uređenog stana. U stan su tek nedavno uselili i još se upotpunjuje detaljima, no već sad je stan jako ugodno i lijepo uređen. Prostor se sastoji od tri sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, dva hodnika, dvije kupaonice, balkona i ostave.

Dnevni boravak ima dosta velikih prozora koji stan čine svijetlim i većim. Vlasnici su se odlučili na crno-bijelu kombinaciju boja, zato što ih lako mogu kombinirati s detaljima i ukrasima koji mogu biti bilo koje boje.

Kuhinja je u dva dijela, nije velika, 3 metra dužine ali je maksimalno iskorištena i zapravo je dosta jednostavna. Također je iskorištena crno-bijela kombinacija. Nije bilo puno izbora o rasporedu kuhinje, jer je sve predodređeno unaprijed postavljenim instalacijama, no mislimo kako je raspored kuhinje odličan i najbolje iskorišten u datim uvjetima. Kuhinju krasi velika klizna stijena, koja cijeli dan osvjetljava kuhinju, a i dobar dio stana.

Balkon je dovoljno velik, taman za popiti kavu, uz uživanje u predivnom pogledu na Stobreč, dio Podstrane i otok Brač.

Crno-bijela kombinacija boja iskorištena je i pri uređenju kupaonice, kako ne bi odskakala od cijelog stana. U stanu su dvije kupaonice, kako bi u budućnosti izbjegli gužvu, jednom kad se obitelj poveća. U manjoj kupaonici je instalirana tuš kabina, a u većem kada. Prostor je podjednako uređen u obje kupaonice – ovdje su slike samo manje. Perilica za rublje, kao i bojler, smo smješteni su u malu ostavu, kako ne bi smetali u kupaonicama.

Ukoliko i vi želite podijeliti slike svojih stanova i prostora koje ste sami uredili, možete poslati slike na našu e-mail adresu info@uredjenje-doma.com.