Stan s jednom spavaćom sobom – savršen za samca [s tlocrtom]

Samački život jedan je od najboljih načina života. Vi ste jedina osoba o kojoj morate brinuti, a vaš prostor je samo vaš. Ne trebate ogroman dom, a dizajn interijera je u potpunosti vaš osobni stil. Jedini problem je ponekad u tome da je stan premalen za svu vašu osobnost. Kako bismo vam pomogli u vašoj dilemi, pokazat ćemo vam stan koji najbolje iskorištava mali prostor i odražava osobnost vlasnika kuće. Dolazi s detaljnim tlocrtom, kako bi točno pokazao kako je sve to postignuto. Pogledajmo.

Jednosobni stan ne treba udovoljavati potrebama više ljudi, već treba voditi računa o potrebama vlasnika kuće. Većina ljudi uživa primati goste, tako da svaki apartman mora biti reprezentativan, a ono najvažnije – domaćin mora uživati u svom domu. Ovaj stan radi upravo to.

Elegantan i praktičan, ovaj stan ima sve što moderna osoba želi ili treba. Stan je topao i gostoljubiv, a prostor koristi tako da nije nepotrebno pretrpan.

Kuhinjski otok je klasičan način kombiniranja dvaju prostora.

U potezu genijalnosti dizajner je sjedinio kuhinju s područjem ureda. Ured je dovoljno daleko da ne bude zatrpan kuhinjskim sitnicama, a dovoljno blizu kako bi se sačuvao prostor i pružio vlasniku potpunu funkcionalni kućni ured. Upotrebom projektora gubi se potreba za velikim televizorom i regalom.

Kuhinjski otok ima tropsku notu.

Kuhinja je kompaktna i elegantna. Sve ima svoje mjesto, a rezultat je uredan prostor.

Ova slika pokazuje da dizajn nije posve minimalistički, ali ne upotrebljava nepotrebne značajke u pokušaju da izgleda elegantnije. Umjesto toga, stan se drži jednostavnosti, a to dobro funkcionira.

Kupaonica je definitivno zemljana, u kombinaciji s organskim elementima, kako bi ova kupaonica izgledala više kao spa, nego obična kupaonica.

Na ovom tlocrtu vidimo da je dizajner sve planirao za što bolju funkcionalnost. Puno je rješenja primijenio kako bi sačuvao prostor i zadržao stvari kompaktnima. Zapamtite – uštedite prostor gdje god možete.

Izvor: https://www.mo-designing.com/