Stan u potkrovlju s pogledom na luku

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku01

Ovaj pametno dizajnirani stan u potkrovlju nalazi se u starom ribarskom selu pokraj Genove (Italija). U stanu od 35 četvornih metara, svaki centimetar prostora potpuno je iskorišten.

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku02

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku03

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku04

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku05

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku06

Stan je dizajnirala tvrtka Gosplan Architects, a sastoji se od dvije spavaće sobe, studija, dnevne sobe, kuhinje i kupaonice. Dovoljno spremišnog prostora nalazi se u ugradbenim ormarima duž cijelog zida u kuhinji, dok se dio za čitanje pretvara u drugu spavaću sobu izvlačenjem skrivenog pomoćnog ležaja.

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku07

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku08

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku09

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku10

stan-u-potkrovlju-s-pogledom-na-luku11