Svjetlucavi dizajn gradskog stana

Svjetlucavi dizajn gradskog stana

Život u gradskoj sredini, u manjem stanu s djecom, može se pretvoriti u svakodnevnu borbu. Moderni stanovi jednostavno ne nude prostor za rad, igru i sve ono što djeca u kući mogu. No predstavljamo vam stan moderne obitelji koja je prihvatila izazov svog udobnog, modernog stana, ali uistinu jednostavnog i premalog, stvorivši od njega zabavan i razigran prostor.

Glavni stambeni dio je zapravo jedna velika soba, podijeljena više namještajem nego zidovima i vratima. Velika i dobro opremljena kuhinja ima stol ugrađen u središnjem otoku, čime se štedi prostor. Svjetlo koje dopire s malog balkona osvjetljava svijetle, bijele plohe u kuhinji, kao i prostor malog kućnog ureda.

Moderni parovi zahtjevaju i moderni radni prostor, uključujući dva odvojena računala. Kreativno rješenje ovog stana ima radni bar s puno spremišnog prostora, što ga čini lakim za održavanje, tako da se onaj tko radi može lako usredotočiti samo na posao.

Dva dječaka imaju svoju vlastitu sobu. I dok su zidovi bijele boje, što nije tipično za dječačke sobe, razigrane životinje i imena na zidovima daju naslutiti da su oni tu glavni. Naravno, nijedna dječja soba nije potpuna bez kutija za pohranu cipela i igračaka, koje su ovdje smještene točno ispod prozora.

Roditeljima pak treba njihov vlastiti prostor. Jednostavan krevet s čistom, bijelom posteljinom te garderobom skrivenom iza zida. Posebno, a opet jednostavno utočište.

I na kraju – dnevni boravak. Mogao bi lako pripadati razigranom neženji, kao i rastućoj obitelji. Neutralni i čist namještaj naglašen je zanimljivim detaljima, uključujući gljivu na kojoj možete odmoriti noge te jastuke s uzorkom smiješnog psa. To je mjesto za opuštanje odraslih, ali i za dječju zabavu.