Tri moderna doma Terrija Browna

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-01

Pravi je podvig pronalaženje arhitekta ili dizajnera interijera koji mogu spojiti najbolje od okolnog krajolika s kreativnošću vizije novog imanja. Srećom, možemo vidjeti ova savršena tri primjera vizualizacije Terrija Browna. Ovaj prvi set vizualizacije predstavlja privatnu kuću na prekrasnom otoku Mayotte. Objekt je jedinstven po tome što se više fokusira na okolinu nego na sam prostor.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-02

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-03

Priroda utječe u nekretninu neprimjetno, u dnevni boravak i terasu koji se spajaju u centralizirani životni prostor, koji nudi prekrasan pogled na okolno more. Lako je zamisliti morski zrakom i toplo sunce na svakom koraku. Ovaj prvi dom izgleda idealno za obiteljski odmor ili zabavu, ili možda kao romantično utočište. Veliki suvremeni životni prostor pruža prekrasan panoramski pogled.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-04

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-05

Otvoreni tlocrt omogućuje laku zabavu, jer objedinjuje dnevni boravak i blagovaonicu, sve uz veliki panoramski prozor koji je zvijezda prostora.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-06

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-07

Stakleni odraz doma u bazenu dodaje geometrijskoj mističnosti imovine. Svaka soba nudi panoramski pogled kroz prozore od poda do stropa koji jednostavno oduzimaju dah.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-08

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-09

Drugi posjed smatra se jednim od najviše traženih nakon u Mauricijusa. Nalazi se u podnožju slavnog brda Le Morne. Sve obližnje kuće uklapaju se prirodno u krajolik i pružaju izniman pogled na zaljev, na što se jako pazi pri dizajnu ovog prostora. Ova nekretnina je osmišljena kako bi se uklopila u planinu, a nudi zadivljujuć pogled i luksuzan smještaj.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-10

Toplo drvo daju udobnost dnevnom boravku, a veliki prozori omogućavaju zapanjujućem pogledu da govori za sebe. Spajajući zemlju i nebo, ova nekretnina koristi prirodno drvo, kamen, voda i niskoprofilni dizajn kako bi se uklopila u okolni planinski krajolik.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-11

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-12

Otvorena okolišu, ali s osjećajem privatnosti, ovaj prostor je zapanjujuća planinska kuća za odmor. Priroda se ovdje uklapa u dnevni prostor, s bujnim vrtom, puno prirodnog svjetla, te otvorenim dizajnom koji povezuje otvoreni i  zatvoreni prostor. Jedna od jedinstvenih značajki ovog objekta je upotreba prirodnih materijala u svim elementima kuće. Toplo drvo se vidi i na zidovima i na stropovima.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-13

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-14

Staklo omogućuje lak ulaz svjetlu. Kameni zidovi duž vanjskog parkirališta umanjuju osjećaj nametljivosti. Namještaj je jednostavan. Sve je niskog profila, ne umanjujući ljepotu planine. Iako baš i nije tradicionalna planinska kuća, ova suvremena planinska kuća za odmor sigurno objedinjuje i zemlju i nebo.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-15

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-16

Konačno, treći objekt je potpuno okrenut spokoju. Ova obiteljska kuća nudi najbolje od oblika i funkcije, s  morem inspiriranim bojama i korištenjem prirodnih materijala. Poput ostalih projekata i ovaj ima dosta prirodnog svjetla, s pažnjom na okolni krajolik. Lako je opustiti se u ovom mirnom, modernom domu.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-17

Boje u životnim prostorima nijansom podsjećaju kao da se nalaze na plaži, s pijeskom, morskim staklom, naplavljenim drvom i bijelom, sve ocrtano i u namještaju. Jednostavnost čini ovaj dom upečatljivim. Umjetnine u jednostavnom crno-bijelom daju iznenađujući element umirujuće palete svijetlim šumama i prirodi.

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-18

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-19

tri-moderna-doma-terrija-browna_uredjenje-doma-20