Udoban apartman industrijskog stila

Glavni zid dnevnog boravka obojan je u Dulux Azure Fusion 1 boju.
Glavni zid dnevnog boravka obojan je u boju Dulux Azure Fusion 1.

Smješten u samom srcu londonske četvrti Soho, ovaj potkrovni apartman od 107 četvornih metara uređen je u bivšoj zgradi skladišta, s pogledom na dvorište. Veliki otvoreni dnevni i blagovaonica, zajedno s ogromnim prozorima, čine ovaj stan doista zapanjujućim prostorom. Prostor je nedavno obnovljen uz pomoć dizajnerice interijera i blogerice Doris Lee.

udoban-apartman-industrijskog-stila_uredjenje-doma-13
Stol ima novu gornju ploču, izrađenu od starih dasaka za skele.

 

Prethodni vlasnici namjestili su i uredili stan u bijelom, ultra-modernom stilu koji nije bio po ukusu vlasnika, koji su angažirali Doris, kako bi pomogla u stvaranju mekšeg i življeg prostora. Prostor je ispunjen s puno vintage namještaja, rasvjete i dekoracija, a za policu u dnevnom boravku i novi stol u blagovaonici iskorištene su stare ploče za skele. Za savršen vintage osjećaj tu je set Vanity Fair slika u sobi za goste.

 

U sobu za goste prodire  dnevno svjetlo kroz ogromne prozore koji gledaju na dvorište.
U sobu za goste prodire dnevno svjetlo kroz ogromne prozore koji gledaju na dvorište.

Okviri prozora i zid u dnevnom boravku obojani su u tamnu tirkiznoplavu (boja Dulux Azure Fusion 1) – ova prekrasna, tamna boja skreće pozornost na prozore, koji su obilježje ovog stana, te daje prostoru veću definiciju i karakter. Boja i vintage elementi zajedno se suprotstavljaju oštrim, čistim linijama prostora, a rezultat je ozbiljno elegantan i iznimno gostoljubiv.