Ugodna garsonijera skandinavskog dizajna interijera

Ova garsonijera još je jedan dokaz kako je kod vrlo malog prostora, prilikom dizajna interijera, važno znati kako ga najoptimalnije iskoristiti. Garsonijera ima maleni dnevni boravak s kaučem i modernim stolcem, kao i stol za televiziju koji također pruža neke mogućnosti za pohranu. Kroz cijeli prostor prevladavaju tonovi sive i bijele.

Pokraj dnevnog boravka, odvojena samo pregradnim zidom, nalazi se spavaća soba. U vrhu ovog zida nalazi se prozor, koji omogućava ulazak prirodne svjetlosti u spavaću sobu.

Očigledno je da su prostori mali i da se u njima nalazi samo osnovni namještaj, kako bi se spriječio još veći gubitak slobodnog prostora. No čak i ovako je stvoren prostor pun dobrog ukusa, koji pokriva potrebe klijenta.

Kuhinja, prostor u kojem je iskorišten svaki kutak, ima većinu namještaja posvećen skladištenju. Mala, jednostavna i elegantna blagovaonica ovdje također nalazi svoje mjesto.

Iz dnevnog boravka otvara se mala terasa, na kojoj možemo uživati u doručku, dok uživamo u pogledima na obližnje zgrade.