Uradi sam – Božićni darovi

Božić nam je sve bliže i bliže! Sada je ono vrijeme kada se svi polako pripremamo za božićne darove. Imate li već pripremljeni spisak kome ćete što kupiti? Ako još niste sigurni kome i što kupiti kao božićni dar, pogledajte naše prijedloge za “Uradi sam – Božićni darovi”.  Vjerujemo da ćemo vam pomoći pri izboru.

Mike Garten

Personalizirana svijeća, pa još i mirisna je nešto čemu nitko ne može odoljeti. Nađite neku staklenu čašu, dekorirajte je po želji te dodajte mirišljavu svijeću. Super ideja, zar ne?

Pinterest

Aromatični difuzor. Ako poznate nekoga tko uživa u mirisima, poklonite mu ovaj difuzor. Možete ga napraviti tako što ćete u neku posudicu uliti eterično ulje te staviti drvene štapiće. I, to je to.

Country Living Staff 

Ako želite izraditi kreativni božićni dar nekome tko voli kuhati, ove soljenke sa zalijepljenim ukrasima u njima su super izbor za poklon.

Kristi Murphy on Instagram

Personalizirani kalendar je super originalna ideja koja će svakog obradovati.

A Pumpkin & A Princess

Super originalan i prirodan poklon je morska sol u kombinaciji sa začinima/čajevima koje će probuditi sva sjetila osobe koja će ih iskoristiti za relaksaciju nakon napornog dana.

Mike Garten

Obične staklene kuglice možete personalizirati tako što ćete i njima dodati razne ukrase koje se sviđaju osobi kojoj ih želite pokloniti. Ps. Još jedna ideja je da umjesto ove dekoracije stavite obiteljske fotografije.

Country Living Staff

Pod originalne božićne darove spadaju i ovi čepovi za vino. To je super poklon za nekoga tko voli vino, a ne popije ga odjednom do kraja. Ps. Ako uopće poznajete takvu osobu. 😜

Kim Cornelison for Country Living

Ove ukrase za bor možete sami izraditi od slanog tijesta. Možete ih i obojiti u raznim bojama.

Noshtastic

Ove preslatke ”Ginger Bread” kućice su isto jednostavne za napraviti kao i one velike ”Ginger Bread” kuće samo u manjoj verziji. Vjerujemo da će izmamiti osmjeh svakome tko uživa u toplim napitcima.

Mike Garten

Kupite najobičinje kuglice i obojite ih u boje kakve vi želite. Dodatno ih možete dekorirati tako što ćete pisati i crtati razne šare u drugim bojama.

A Pumpkin & A Princess

Uzmite neke stare teglice u koje ćete izliti svijeće koje možete vi sami izraditi. Ima puno recepata na internetu za to kako da sami napravite svijeće poput ovog.

Sunny Side Up

Umjesto klasičnog poklanjanja novaca u kuverti, ovo je jedan genijalan način da budete kreativni kada se već niste puno potrudili oko izbora poklona za Božić. Uzmite par novčanica, savinite ih te zavežite na mala drvca. Kako biste upotpunili dojam božićnog drvca, zalijepite jednu malu zvjezdicu na vrhu drvca.

Lily Ardor

Što kažete na to da napravite toplu zimsku dekicu? Ova vrsta dekice prelagana je za napraviti a pored toga trebate malo truda i još manje novaca. Pogledajte ovaj video kako da u 3 koraka napravite ovu premekanu deku.

A Night Owl

Poznate li osobu koja voli manikuru i pedikuru? Ovo je kreativan način da joj poklonite set za manikuru/pedikuru tako što ćete na dno teglice staviti vatu te na nju lakove i razne korisne dodatke te božićne dekoracije. Kreativno, zar ne?

Alice & Lois

Napravite sami citrusni piling za tijelo od samo tri sastojaka. Kokosovo ulje, šećer i narančina korica.

Sarah Remington

Znate li nekoga tko voli roštiljati? Onda je ovo pravi način da ga razveselite! Začini, Barbeque umak te razni alati ono su što je potrebno za super roštilj. Naravno, pored dobrog mesa/ribe!

Mike Garten

Što kažete na to da začinite piće prijateljima? Kupite omiljenu votku, pretočite ju u slatke boce te dodajte razne začine ili voće/povrće. Sigurno će uživati u okusima!

Sugar and Charm

Opuštajući set za kupanje. Kupite omiljeno vino, čokoladice, mirišljavu morsku sol te aromatičnu svijeću. Bit će vam zahvalni, sa sigurnošću!

Mike Garten

Nema osobe koja se ne veseli domaćim proizvodima. Naročito ako ne raspolažete s velikim budžetom za božićne darove, ovo je super sladak i kreativan način da nekoga razveselite ove blagdane.

Alice and Lois

Poznate neku osobu koja obožava biljke? Ovo je jedan kreativan način da joj poklonite omiljene začine u teglicama s natpisima.

Small Stuff Counts

Jednostavan poklon koji puno znači. Izradite omiljene obiteljske fotografije te ih okačite na mali okvir poput ovog. Zasigurno ćete probuditi puno emocija kod osobe kojoj poklonite ovaj božićni dar.

Ka Styles Co.

Još jedan primjer za kreativne božićne darove. Od obične teglice napravite božićnu vazu za cvijeće koja će zasigurno obradovati nekoga.

Hi Sugarplum

Budući da je došlo to vrijeme kada se puno više razmišlja o recikliranju, smanjeno korištenje plastike i općenito veća briga o našoj planeti Zemlji, ovo je super koristan božićni dar! Pronađite najobičniju platnenu vreću za kupovinu i prošarajte ju različitim bojama i šarama. Jako koristan božićni dar.

Making Lemonade

Znate li raditi s epoksidnom smolom? To je novi trend koji moramo priznati da jako lijepo izgleda a pritom nije skupo niti teško za izraditi. Sve što vam je potrebno je epoksidna smola u raznim bojama te kalupi. Jako originalan, kreativan a pritom unikatan božićni dar!

A House In The Hills

Prirodan i ručno rađeni sapun. Postoji li originalniji božićni dar? Prirodan sapun možete lako napraviti. Ovdje možete pogledati recepte za iste.

The Crafted Life

Još jedan primjer kako da napravite podmetače za piće, u ovom slučaju od kombinacije komadića drva, epoksidne smole te osušenih cvjetića. Super ideja, zar ne?

Kako su vam se svidjele naše ideje o ”Uradi sam – Božićni darovi”? Biste li napravili neki od ovih prijedloga? Pišite nam u komentarima!

Izvor fotografija: https://www.goodhousekeeping.com

Please follow and like us:

Leave a Comment

error

Pokaži svima svoju kreativnost u uređenju svoga doma! Prijavi se na: info@uredjenje-doma.com