Uradi sam: mini dječja kuhinja

Ova mama s Filipina svojom genijalnom idejom dokazuje da ne morate svom djetetu kupiti najnoviju i najskuplju igračku kako bi ono imalo najbolje mjesto za igru!

Rodessa Villanueva Reyes je s mužem osmislila fenomenalnu mini kuhinju za svoju jednogodišnju kćerku koja nije komplicirana za izradu: nekoliko kutija oblijepljenih samoljepljivom folijom, svijetle boje i zabavni ukrasi koje možete napraviti od kolaž papira ili starih novina.

uradi-sam-mini-djecja-kuhinja_uredjenje-doma-002

Njen zanimljivi projekt koji je objavila na Facebooku odjeknuo je širom svijeta, a Rodessa je tim povodom izjavila: “Nisam očekivala da će moj Uradi sam projekt toliko odjeknuti. Napravila sam ovu slatku kuhinju za moju Jody kako bi je učinila sretnom. Smatram da ljubav ne mora biti skupa.”

Ovakvu mini kuhinju možete lako i sami napraviti, a potrebno vam je nekoliko kutija koje ćete poredati u željeni oblik i zalijepiti jednu za drugu. Markerom označite linije reza, a sve naknadno oblijepite samoljepivom folijom. Sudoper je napravljen od lima i starih boca tekućeg sapuna. Gumbi su napravljeni od čepova staklenki.

U završenu kuhinju dodane su ostale kuhinjske igračke koje je Jody već imala.

uradi-sam-mini-djecja-kuhinja_uredjenje-doma-003

uradi-sam-mini-djecja-kuhinja_uredjenje-doma-004