Vile Atrium

Vile Atrijum predstavljaju novoizgrađeni kompleks s tri vile, idealan za one koji traže privatnost i slobodu. Smješten u zimzelenom Kechria području na otoku Skiathos u Grčkoj, poznatom po svojim pješčanim plažama i prostranim borovima obraslim zelenim brežuljcima, vile su idealno odredište za ljubitelje prirode.

Dizajnirao ih je grčki arhitektonski studio HHH architects. Svaka se sastoji od dva volumena međusobno povezanih metalnom konstrukcijom i dvorištem. Apartmani su orijentirani s pogledom na more. Osnovna ideja projekta je adaptacija kompleksa reljefu.

vile-atrium_uredjenje-doma-001 vile-atrium_uredjenje-doma-002 vile-atrium_uredjenje-doma-003 vile-atrium_uredjenje-doma-004 vile-atrium_uredjenje-doma-005

Svaka vila ima dvije elegantne glavne spavaće sobe s prozorima od poda do stropa, pogledom na more i kupaonicom, a tu su i još dvije dodatne spavaće sobe. Tu je i potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak i vanjska blagovaonica. Okružena zelenom verandom, svaka vila ima privatni bazen s prostorom za potpuno opuštanje. Od vila se pruža pogled na pješčane plaže Skiathosa, a obale Peliona nude nezaboravan panoramski pogled.

Vile Atrium nalaze se nedaleko od povijesne lokacije Kastro i jedne od najromantičnijih Skiathos plaža – Kechria plaže, dok je grad Skiathos, s odličnom kuhinjom i nezaboravnim noćnim životom, 15 minuta udaljen od vila.

vile-atrium_uredjenje-doma-007 vile-atrium_uredjenje-doma-009 vile-atrium_uredjenje-doma-010 vile-atrium_uredjenje-doma-011 vile-atrium_uredjenje-doma-012 vile-atrium_uredjenje-doma-014 vile-atrium_uredjenje-doma-016 vile-atrium_uredjenje-doma-017